![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| שלום לכולם, אתה יודע איך בעת התקנת מערכת הפעלה, ברירת המחדל של 'תאריך ושעה "יהיה תמיד' GMT -8 שעון החוף" או משהו? ובכן, במקום GMT -8 אני רוצה שזה יהיה GMT -5 שעון החוף המזרחי. האם יש דרך לקבל סיבוב זה? או, מחבט קובץ? (אנא ספק מלאה סקריפטים אם אתה יכול, מאז אני לא תסריטאי). בכל פעם שאני מתקין מערכת הפעלה, הייתי צריך להגדרה ידנית של 'תאריך ושעה' יש לי נהג משוגע. העבודה שלי היא בדיקה של מערכת ההפעלה, ועל מנת לשפר את זה. אני צריך את העזרה שלך. אנא, כל הצעה מוזמנים. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| AFAIK אתה צריך להשתמש ערכת התקנה אוטומטית (AIK).
לאחר מכן תוכנית כיצד ברצונך ש-Windows מותקן לתוך ערכת ולהשתמש כי עבור התקנה מראש. רבים ליצרן להשתמש בהם ב-Windows כדי להתאים אישית את המפרט, כלומר; נהגים, לוגו החברה בכל מקום, הניסיון התוכנה. שרת 2K8 Kit כאן> http://www.microsoft.com/downloads/d...displaylang=en המערכת שלי: Hybr! ד
|
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| האם לא מצא Script File C: \ WINDOWS \ system32 \ Lio.vbs | blubla | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 17 | 26 אוקטובר 2009 16:39 |
| Windows XP ממשיך לקבל הודעת שגיאה סקריפט | Sparkey 5 | מערכות ההפעלה Windows | 0 | 18 ספטמבר 2009 09:48 |
| גישת ה-FTP בעיה ב-Windows Server 2003 עם ISA Server 2004 | steveballmer | מערכות ההפעלה Windows | 0 | 12th יוני 2009 01:02 |
| Terminal Server לא מתחבר - Windows Server 2003 | gideon112 | מערכות ההפעלה Windows | 0 | ה -5 בחודש יוני 2009 23:52 |
| Windows Server 2003 SP2 על Citrix PS 3.0 - שרת מחדש לאחר שעבר המשתמש יתחבר החוצה | dmb | מערכות ההפעלה Windows | 0 | ה -20 במאי 2009 13:40 |
| שרשרת כלים | |
| |