![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hello everyone, wiesz, jak podczas instalowania systemu operacyjnego, domyślnie "data i godzina" zawsze będzie "GMT -8 Pacific Time" czy coś? dobrze, zamiast GMT -8 Chcę, aby był czas wschodni GMT -5. Czy istnieje sposób, aby uzyskać tę rundę? lub, a bat? (proszę podać pełny skrypty, jeśli można, ponieważ nie jestem scripter). Za każdym razem i zainstalować system operacyjny, i będzie musiał ręcznie skonfigurowany do "data i godzina" jest oparte na mnie orzechy. Moim zadaniem jest testowanie systemu, a także poprawić. Potrzebuję twojej pomocy. prosimy o wszelkie sugestie są mile widziane. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| AFAIK musisz użyć Automated Installation Kit (AIK).
Następnie program jak chcesz zainstalowany w systemie Windows i używać zestawu do wstępnej instalacji. Producent Wiele z nich korzystać, aby dostosować system Windows do ich specyfikacji, tzn.; kierowców, logo firmy wszędzie, oprogramowaniu próbnym. Serwer 2K8 zestawu tutaj> http://www.microsoft.com/downloads/d...displaylang=en My System: Hybr! D
|