![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Поздрав свима, знате када инсталирате ОС, подразумевана 'датум и време ", увек ће бити" ГМТ -8 Пацифиц Тиме' или нешто? Па, уместо ГМТ -8 желим да буде ГМТ -5 Еастерн Тиме. Да ли постоји начин да добијете округле ово? или је слепи миш датотеку? (наведите комплетан скрипти ако можеш, јер ја сам не сцриптер). Сваки пут кад сам инсталирати ОС, ја би морао ручно подешена на "Датум и време" има дривен ме нутс. Мој посао је тестирање ОС, и поправимо. требам вашу помоћ. молим вас, све сугестије су добродошли. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| АФАИК морате користити Аутоматед Инсталлатион Кит (АИК).
Ви тада програм како желите да Уиндоус инсталира у комплету и користите тај за пред-инсталације. Многи произвођач их користити како би прилагодили Уиндоус њихове спецификације, односно; возача, логотипи компанија свуда, триал софтвер. Сервер 2К8 кит овде> хттп://ууу.мицрософт.цом/доунлоадс/д...дисплаыланг=ен Мы Сыстем: Хыбр! Д
|
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Не могу да Пронађи скрипте датотека Ц: \ УИНДОУС \ Сыстем32 \ Лио.вбс | блубла | Вирус, Спыуаре и безбедност | 17 | 26 Окт 2009 16:39 |
| Уиндоус КСП-Стално добијам писма грешци | Спаркеы 5 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 0 | 18. Јул 2009 09:48 |
| ФТП приступ проблему на Уиндоус 2003 Сервер са ИСА Сервер 2004 | стевебаллмер | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 0 | 12. јуна 2009 01:02 |
| Терминалски сервер неће пријавити у - Уиндоус 2003 Сервер | гидеон112 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 0 | 5. јуна 2009 23:52 |
| Уиндоус 2003 СП2 серверу на Цитрикс 3,0 ПС - сервер рестартује након задњег усер логс оут | ДМБ | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 0 | 20 мај 2009 13:40 |
| Тхреад Тоолс | |
| |