![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт всім, Ви знаєте, як при установці операційної системи, за замовчуванням дата і час "завжди буде 'GMT -8 тихоокеанським часу" або що-небудь? Ну, замість GMT -8 я хочу, щоб бути GMT -5 за східним поясним часом. Чи є спосіб отримати навколо цього? або, Бат-файл? (прохання представити повні сценарії, якщо можна, тому що я не сценарист). Кожен раз, коли я можу встановити ОС, мені доведеться вручну "Дата і час 'має гнав мене горіхів. Моя робота полягає тестування ОС, і для її поліпшення. Мені потрібна ваша допомога. будь ласка, будь-які пропозиції вітаються. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| AFAIK потрібно використовувати автоматизовані установки (AIK).
Потім програма, як ви хочете операційна система встановлена в комплект і використовувати його для попереднього встановлення. Багато виробнику використовувати їх, щоб налаштувати Windows на їх характеристики, тобто; водії, логотипи компаній у всьому світі, судна забезпечення. Server 2K8 Kit тут> http://www.microsoft.com/downloads/d...displaylang=en Моя система: Hybr! D
|
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Не вдається знайти файл сценарію "C: \ WINDOWS \ system32 \ Lio.vbs | blubla | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 17 | 26 жовтня 2009 16:39 |
| Windows XP постійно отримую повідомлення про помилку сценарію | Sparkey 5 | Операційні системи Windows | 0 | 18 вересня 2009 09:48 |
| Доступ до FTP Проблема У Windows 2003 Server з ISA Server 2004 | steveballmer | Операційні системи Windows | 0 | 12 червня 2009 01:02 |
| Сервер терміналів не ввійти - Windows 2003 Server | gideon112 | Операційні системи Windows | 0 | 5 червня 2009 23:52 |
| Windows 2003 SP2 на сервер Citrix PS 3.0 - після перезавантаження сервера останній користувач виходить з системи | DMB | Операційні системи Windows | 0 | 20 травня 2009 13:40 |
| Різьба Інструменти | |
| |