menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operační systémy Windows

Register

Confused mého desktopu ikony

Reply

Thread Nástroje
Old 6. května 2008, 08:44
Dárce Skupina

Default Confused mého desktopu ikony

Ahoj kluci,

Nedávno jsem získal Cubase LE (přišel s mým synth), to mi konečně povoleno odinstalovat naparovat expres (který byl určen pro 16 bitové původně!). Dal jsem MIDI soubory otevřít ve výchozím nastavení v Cubase (otevřené, Cubase LE, vždy používat tuto aplikaci). Avšak místo toho, ikona je Cubase symbol (pokud byl nastaven na otevřené naparovat ve výchozím nastavení je to naparovat symbol), se ukazuje, že program Windows Media Player ikonu. (Víš, je kus papíru a WMP symbol). Proč to je?

Udělaly rejstřík čistý, disk cleanup a Defrag a není spyware. Když jsem se otevřít soubor, otevřít v Cubase taky!

Každý, kdo ví?

Na zdraví

Tom

Můj systém: #

Processor (s):
Intel Q6600
Základní deska:
MSI P6N SLI V2
Paměť RAM:
2GB DDR2 PC6400 Corsair
Grafické karty (s):
XFX Nvidia 8600GTS 512mb
Zvuková karta:
Integrovaný 8 Channel
Pevný disk (y):
320gb Samsung S-ATA 7200RPM
Optická mechanika (s):
LG LightScribe
Case / PSU:
Thermaltake soprán & Toughpower 750W
Chlazení:
Sklad
Síť / Internet:
Bezdrátové
Monitor (s):
Samsung Syncmaster 931BW 19 "
Operační systém (y):
Windows XP Professional SP3
Old 6. května 2008, 08:57
Dárce Skupina

Pokud si jen chcete změnit ikonu, klikněte pravým tlačítkem myši zvolte vlastnosti, pak změnit ikonu, vyberte podle toho, co ikona je, že jste vlastně chtěli.
Old 6. května 2008, 09:55
Dárce Skupina

Není změnit ikonu tlačítka. Nezapomeňte, je to soubor, ne program.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Im Bit Confused nay27uk Procesory, základní desky & RAM 3 11.října 2009 13:35
Stále se měnící Windows Desktop zástupce Ikony djchapple Operační systémy Windows 4 13.září 2009 10:14
Vlastní Desktop, 3rd Party Icons noisforme Obecné Software Chat 5 5. dubna 2009 05:10
Pomozte prosím ... Pretty - žádný start bar, ikony na ploše atd. .. ah24 Virus, spyware a bezpečnost 17 15. října 2008 15:52
Desktop Window versus Google Desktop ozzie Obecné Software Chat 2 9. listopadu 2007 12:03
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.