Confused mého desktopu ikony Ahoj kluci,
Nedávno jsem získal Cubase LE (přišel s mým synth), to mi konečně povoleno odinstalovat naparovat expres (který byl určen pro 16 bitové původně!). Dal jsem MIDI soubory otevřít ve výchozím nastavení v Cubase (otevřené, Cubase LE, vždy používat tuto aplikaci). Avšak místo toho, ikona je Cubase symbol (pokud byl nastaven na otevřené naparovat ve výchozím nastavení je to naparovat symbol), se ukazuje, že program Windows Media Player ikonu. (Víš, je kus papíru a WMP symbol). Proč to je?
Udělaly rejstřík čistý, disk cleanup a Defrag a není spyware. Když jsem se otevřít soubor, otevřít v Cubase taky!
Každý, kdo ví?
Na zdraví
Tom
Můj systém: # Processor (s): Intel Q6600 | Základní deska: MSI P6N SLI V2 | Paměť RAM: 2GB DDR2 PC6400 Corsair | Grafické karty (s): XFX Nvidia 8600GTS 512mb | Zvuková karta: Integrovaný 8 Channel | Pevný disk (y): 320gb Samsung S-ATA 7200RPM | Optická mechanika (s): LG LightScribe | Case / PSU: Thermaltake soprán & Toughpower 750W | Chlazení: Sklad | Síť / Internet: Bezdrátové | Monitor (s): Samsung Syncmaster 931BW 19 " | Operační systém (y): Windows XP Professional SP3 | |