μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Λειτουργικά συστήματα Windows

Register

Μπερδευτήκατε από την επιφάνεια εργασίας μου εικόνες

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 6ης Μαΐου 2008, 08:44
Ομάδα Δωρητών

Γεια σας παιδιά,

Προσφάτως απέκτησε Cubase LE (μου ήρθε με synth), αυτό το τέλος, μου επιτραπεί να εκφράσω απεγκαταστήστε είδος χορού (που είχε σχεδιαστεί αρχικά για 16 bit!). Ι που μου MIDI αρχεία για να ανοίξει από προεπιλογή στο Cubase (ανοικτή, Cubase LE, πάντα να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή). Ωστόσο, αντί για το εικονίδιο που το Cubase σύμβολο (που όταν ήταν να ανοίξει από είδος χορού από προεπιλογή ήταν το σύμβολο είδος χορού), δείχνει το εικονίδιο του Windows media player. (Ξέρεις το χαρτί και το σύμβολο WMP). Γιατί συμβαίνει αυτό;

Έχουν κάνει ένα καθαρό μητρώο, εκκαθάριση και ανασυγκρότηση δίσκου και δεν είναι spyware. Όταν ανοίγω το αρχείο ανοίγει με Cubase πολύ!

Όποιος ξέρει;

Εις υγεία

Tom

Το σύστημά μου: #

Processor (s):
Intel Q6600
Motherboard:
MSI P6N SLI V2
Μνήμες:
2GB DDR2 PC6400 Corsair
Κάρτα γραφικών (ες):
XFX Nvidia 8600GTS 512MB
Κάρτα Ήχου:
Ολοκληρωμένη 8 Channel
Hard Drive (s):
320GB Samsung S-ATA 7200rpm
Optical Drive (s):
LG Lightscribe
Υπόθεση / PSU:
Thermaltake σοπράνο & Toughpower 750W
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
Ασύρματα
Monitor (ες):
Samsung Syncmaster 931BW 19 "
Operating System (s):
Windows XP Professional SP3
Old 6ης Μαΐου 2008, 08:57
Ομάδα Δωρητών

αν απλά θέλετε να αλλάξετε την εικόνα, κάντε δεξί κλικ στη συνέχεια επιλέξτε ιδιότητες αλλαγή εικόνας, επιλέξτε όποιο εικονίδιο είναι ότι μπορείτε πραγματικά θέλουν.
Old 6ης Μαΐου 2008, 09:55
Ομάδα Δωρητών

Δεν υπάρχει εικονίδιο για την αλλαγή κουμπί. Μην ξεχνάμε ότι είναι ένα αρχείο δεν είναι πρόγραμμα.
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.