| Γεια σας παιδιά,
Προσφάτως απέκτησε Cubase LE (μου ήρθε με synth), αυτό το τέλος, μου επιτραπεί να εκφράσω απεγκαταστήστε είδος χορού (που είχε σχεδιαστεί αρχικά για 16 bit!). Ι που μου MIDI αρχεία για να ανοίξει από προεπιλογή στο Cubase (ανοικτή, Cubase LE, πάντα να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή). Ωστόσο, αντί για το εικονίδιο που το Cubase σύμβολο (που όταν ήταν να ανοίξει από είδος χορού από προεπιλογή ήταν το σύμβολο είδος χορού), δείχνει το εικονίδιο του Windows media player. (Ξέρεις το χαρτί και το σύμβολο WMP). Γιατί συμβαίνει αυτό;
Έχουν κάνει ένα καθαρό μητρώο, εκκαθάριση και ανασυγκρότηση δίσκου και δεν είναι spyware. Όταν ανοίγω το αρχείο ανοίγει με Cubase πολύ!
Όποιος ξέρει;
Εις υγεία
Tom
Το σύστημά μου: # Processor (s): Intel Q6600 | Motherboard: MSI P6N SLI V2 | Μνήμες: 2GB DDR2 PC6400 Corsair | Κάρτα γραφικών (ες): XFX Nvidia 8600GTS 512MB | Κάρτα Ήχου: Ολοκληρωμένη 8 Channel | Hard Drive (s): 320GB Samsung S-ATA 7200rpm | Optical Drive (s): LG Lightscribe | Υπόθεση / PSU: Thermaltake σοπράνο & Toughpower 750W | Ψύξη: Χρηματιστήριο | Network / Internet: Ασύρματα | Monitor (ες): Samsung Syncmaster 931BW 19 " | Operating System (s): Windows XP Professional SP3 | |