manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Zbunjeni po mom desktopu ikone

Reply

Thread Tools
Old 6. svibanj 2008, 08:44
Donatorska Grupa

Hi momački,

Nedavno sam stekla Cubase LE (došao sa mojim synth), ovo mi napokon Dozvoljeno za deinstalaciju pasulj izraziti (koji je dizajniran za 16 bita izvorno!). JA postaviti moj MIDI datoteke za otvaranje po defaultu u Cubase (otvoreni, cubase LE, uvijek koristite ovu aplikaciju). Međutim, umjesto da se ikona kao cubase simbol (kada je postavljen na otvorene po pasulj po defaultu je to bila simbol pasulj), on pokazuje Windows Media Player ikonu. (Znate papirić i wmp simbol). Zašto je ovo?

Jeste učinio registarski čisti, Disk Cleanup i prevariti i nema spyware. Kad otvorite datoteku ga otvorite sa cubase previše!

Bilo tko znati?

Živjeli

Tom

My System: #

Procesor (i):
Intel Q6600
Matične ploče:
MSI P6N SLI V2
RAM memorija:
2GB DDR2 PC6400 gusar
Grafička kartica (e):
XFX Nvidia 8600GTS 512MB
Sound Card:
Integrirani 8 kanala
Tvrdi disk (i):
Samsung 320GB S-ATA 7200rpm
Optički pogon (e):
LG Lightscribe
Case / PSU:
Thermaltake sopran & Toughpower 750W
Hlađenje:
Stock
Network / Internet:
Wireless
Monitor (e):
Samsung Syncmaster 931BW 19 "
Operacijski sustav (e):
Windows XP Professional SP3
Old 6. svibanj 2008, 08:57
Donatorska Grupa

ako se samo želite promijeniti ikonu desnim klikom odaberite svojstva zatim promijenite ikonu, odaberite ikonu ovisno što je to doista želite.
Old 6. svibanj 2008, 09:55
Donatorska Grupa

Nema promjene ikonu gumba. Ne zaboravite da je datoteka ne program.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.