| Hi momački,
Nedavno sam stekla Cubase LE (došao sa mojim synth), ovo mi napokon Dozvoljeno za deinstalaciju pasulj izraziti (koji je dizajniran za 16 bita izvorno!). JA postaviti moj MIDI datoteke za otvaranje po defaultu u Cubase (otvoreni, cubase LE, uvijek koristite ovu aplikaciju). Međutim, umjesto da se ikona kao cubase simbol (kada je postavljen na otvorene po pasulj po defaultu je to bila simbol pasulj), on pokazuje Windows Media Player ikonu. (Znate papirić i wmp simbol). Zašto je ovo?
Jeste učinio registarski čisti, Disk Cleanup i prevariti i nema spyware. Kad otvorite datoteku ga otvorite sa cubase previše!
Bilo tko znati?
Živjeli
Tom
My System: # Procesor (i): Intel Q6600 | Matične ploče: MSI P6N SLI V2 | RAM memorija: 2GB DDR2 PC6400 gusar | Grafička kartica (e): XFX Nvidia 8600GTS 512MB | Sound Card: Integrirani 8 kanala | Tvrdi disk (i): Samsung 320GB S-ATA 7200rpm | Optički pogon (e): LG Lightscribe | Case / PSU: Thermaltake sopran & Toughpower 750W | Hlađenje: Stock | Network / Internet: Wireless | Monitor (e): Samsung Syncmaster 931BW 19 " | Operacijski sustav (e): Windows XP Professional SP3 | |