kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > A Windows operációs rendszerek

Register

Confused az én asztali ikonok

Reply

Téma eszközök
Old Május 6 2008, 08:44
Donor Group

Default Confused az én asztali ikonok

Hi guys,

Legfrissebbek I szerzett Cubase LE (jöttem én synth), ez végül lehetővé, hogy távolítsa el a Cakewalk Express (amelynek az volt a célja a 16 bites eredetileg!). Én nem tudom a MIDI-fájlok megnyitására alapértelmezésben az Cubase (nyílt, Cubase LE, mindig használja ezt az alkalmazást.) Azonban ahelyett, hogy az ikon a Cubase jel (ha az volt, hogy nyitott a Cakewalk alapértelmezésként ez volt a Cakewalk szimbóluma), ez azt mutatja, a Windows Media Player ikonra. (Tudod, a papír és a WMP szimbóluma). Miért van ez?

Volna egy registry tiszta, Lemezkarbantartó és töredezettségmentesítse és nincs spyware. Amikor megnyitja a fájlt nyitva a Cubase is!

Bárki, aki tudja?

Egészségére

Tom

My System: #

Processzor (ok):
Intel Q6600
Alaplap:
MSI P6N SLI V2
RAM memória:
Corsair 2GB DDR2 PC6400
Grafikus kártya (k):
XFX Nvidia 8600GTS 512MB
Hangkártya:
Integrált 8 csatornás
Merevlemez (ek):
Samsung 320GB S-ATA 7200RPM
Optikai meghajtó (k):
LG Lightscribe
Case / tápegység:
Thermaltake Soprano & Toughpower 750W
Hűtés:
Állomány
Hálózat / Internet:
Wireless
Monitor (ok):
Samsung Syncmaster 931BW 19 "
Operációs rendszer (ek):
Windows XP SP3
Old Május 6 2008, 08:57
Donor Group

Ha akarom változtatni az ikonra jobb klikk, majd válasszuk a tulajdonságok változása ikonra, válassza ki melyik ikon van, hogy Ön valóban szeretne.
Old Május 6 2008, 09:55
Donor Group

Nincs változás ikonra gombra. Ne feledd, hogy ez a fájl nem egy program.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Im egy Bit Confused nay27uk Processzorok, alaplapok és RAM 3 Október 11, 2009 13:35
Ever Changing Windows Desktop Shortcut Ikonok djchapple A Windows operációs rendszerek 4 Szeptember 13, 2009 10:14
Egyéni Desktop, 3. fél Ikonok noisforme General Chat szoftver 5 5. április 2009 05:10
Súgó ... Elég legyen szíves - nem start bar, asztali ikonok, stb .. ah24 Vírus, kémprogram és biztonság 17 15. október 2008 15:52
Ablak Asztal versus Google Desktop ozzie General Chat szoftver 2 9. november 2007 12:03
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.