Confused az én asztali ikonok Hi guys,
Legfrissebbek I szerzett Cubase LE (jöttem én synth), ez végül lehetővé, hogy távolítsa el a Cakewalk Express (amelynek az volt a célja a 16 bites eredetileg!). Én nem tudom a MIDI-fájlok megnyitására alapértelmezésben az Cubase (nyílt, Cubase LE, mindig használja ezt az alkalmazást.) Azonban ahelyett, hogy az ikon a Cubase jel (ha az volt, hogy nyitott a Cakewalk alapértelmezésként ez volt a Cakewalk szimbóluma), ez azt mutatja, a Windows Media Player ikonra. (Tudod, a papír és a WMP szimbóluma). Miért van ez?
Volna egy registry tiszta, Lemezkarbantartó és töredezettségmentesítse és nincs spyware. Amikor megnyitja a fájlt nyitva a Cubase is!
Bárki, aki tudja?
Egészségére
Tom
My System: # Processzor (ok): Intel Q6600 | Alaplap: MSI P6N SLI V2 | RAM memória: Corsair 2GB DDR2 PC6400 | Grafikus kártya (k): XFX Nvidia 8600GTS 512MB | Hangkártya: Integrált 8 csatornás | Merevlemez (ek): Samsung 320GB S-ATA 7200RPM | Optikai meghajtó (k): LG Lightscribe | Case / tápegység: Thermaltake Soprano & Toughpower 750W | Hűtés: Állomány | Hálózat / Internet: Wireless | Monitor (ok): Samsung Syncmaster 931BW 19 " | Operációs rendszer (ek): Windows XP SP3 | |