פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > מערכות ההפעלה Windows

Register

מבולבל סמלי שולחן העבודה שלי

Reply

שרשרת כלים
Old 6 במאי 2008, 08:44
קבוצת תורמים

Default מבולבל סמלי שולחן העבודה שלי

היי חבר 'ה,

אני רכשה לאחרונה Cubase Le (שלי הגיע עם synth), זה סוף סוף מותר לי להסיר cakewalk Express (אשר תוכנן במקור ל 16 ביט!). אני מגדיר את קבצי MIDI לפתוח כברירת מחדל ב-Cubase (פתוח, cubase Le, תמיד להשתמש ביישום זה). עם זאת, במקום על הסמל להיות סמל cubase (כאשר הוא היה מוגדר על ידי cakewalk פתוחות כברירת מחדל, היה זה סמל cakewalk), הוא מראה את הסמל של Windows Media Player. (אתה יודע את פיסת נייר את סמל WMP). למה זה?

עשו רישום נקי, ניקוי הדיסק ו defrag ואין תוכנות ריגול. כאשר אני פותח את הקובץ לפתוח אותו עם cubase מדי!

מישהו יודע?

לחיים

טום

המערכת שלי: #

מעבד (ים):
אינטל Q6600
לוח האם:
MSI P6N SLI v2
זיכרון RAM:
2GB DDR2 PC6400 Corsair
כרטיס מסך (S):
XFX Nvidia 8600GTS 512MB
כרטיס קול:
משולבת של ערוץ 8
Hard Drive (s):
Samsung 320GB S-ATA 7200RPM
כונן אופטי (S):
LG Lightscribe
Case / PSU:
Thermaltake סופרן & Toughpower 750W
Cooling:
מניות
רשת / אינטרנט:
אלחוטי
צג (S):
Samsung Syncmaster 931BW 19 "
מערכת הפעלה (S):
מערכת Windows XP Professional SP3
Old 6 במאי 2008, 08:57
קבוצת תורמים

אם אתה פשוט רוצה לשנות את הסמל, הזכות לבחור מאפיינים ולאחר מכן לחץ על שינוי סמל, סמל לבחור מבין את זה זה אתה באמת רוצה.
Old 6 במאי 2008, 09:55
קבוצת תורמים

אין שינוי סמל הלחצן. אל תשכח את זה של קובץ לא תוכנית.
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
Im קצת מבולבל nay27uk CPUs, Motherboards & RAM 3 11 אוקטובר 2009 13:35
שמשתנה תדיר, קיצור של Windows Desktop Icons djchapple מערכות ההפעלה Windows 4 13 ספטמבר 2009 10:14
שולחן עבודה מותאם אישית, 3 מפלגת סמלים noisforme כללי תוכנות צ 'אט 5 ה -5 בחודש אפריל 2009 05:10
עזרה ... די בבקשה - לא להתחיל בר, סמלים בשולחן העבודה וכו '.. ah24 וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה 17 ה -15 בחודש אוקטובר 2008 15:52
חלון מול שולחן העבודה של Google Desktop ozzie כללי תוכנות צ 'אט 2 9th נובמבר 2007 12:03
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.