mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Windows "operacinės sistemos

Register

Confused mano darbalaukio piktogramos

Reply

Temos įrankiai
Old Gegužė 6, 2008, 08:44
Donorų grupės

Default Confused mano darbalaukio piktogramos

Hi guys,

Neseniai įsigijo Cubase LE (atėjo su savo synth), tai galiausiai leido man ištrinti Cakewalk Express (kuri buvo sukurta 16 bitų pradžių!). Galiu nustatyti MIDI failus atidaryti Numatyta, kad Cubase (atviras, Cubase LE, visada naudokite šį prašymą). Tačiau vietoj piktogramos yra Cubase simbolio (jeigu jis buvo nustatytas atviromis Cakewalk pagal nutylėjimą buvo lengvumas simbolis), tai rodo "Windows Media Player" piktograma. (You know popieriaus ir WMP simbolis). Kodėl?

Padariau registro švarus, Disko valymas ir defrag ir nėra šnipinėjimo programų. Kai aš atidarau failą jį atidarykite su Cubase per daug!

Anyone know?

Į sveikatą

Tomas

Mano sistema: #

Procesorius (-iai):
Intel Q6600
Pagrindinė plokštė:
MSI P6N SLI V2
RAM atmintis:
2GB DDR2 PC6400 Corsair
Graphics Card (-ai):
XFX Nvidia 8600GTS 512MB
Garso plokštė:
Integruota 8 kanalų
Kietasis diskas (-ai):
Samsung 320GB S-ATA 7200rpm
Optical Drive (s):
LG Lightscribe
Case / PSU:
Thermaltake Soprano & Toughpower 750W
Aušinimas:
Ištekliai
Tinklas / Internetas:
Wireless
Monitorius (-ai):
Samsung Syncmaster 931BW 19 "
Operacinė sistema (-os):
Windows XP Professional SP3
Old Gegužė 6, 2008, 08:57
Donorų grupės

Jei tiesiog norite pakeisti piktogramą dešiniuoju pelės klavišu pasirinkite Properties, tada pakeisti piktogramą, pasirinkite piktogramą, kas tai yra, kad jūs iš tikrųjų norite.
Old Gegužė 6, 2008, 09:55
Donorų grupės

Nėra pakeisti piktogramą mygtuką. Nepamirškite tai failas nėra programa.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Im a bit confused nay27uk CPU, Pagrindinės plokštės & RAM 3 11 spalis 2009 13:35
Nuolat kintančioje Windows darbalaukyje Piktogramos djchapple Windows "operacinės sistemos 4 13 rugsėjis 2009 10:14
Individualizuotos Desktop 3rd Party Piktogramos noisforme BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 5 5 balandis 2009 05:10
Help ... Pretty Please - be pradžios baras, darbastalio piktogramų ir tt .. ah24 Virus, Spyware & Security 17 15 spalis 2008 15:52
Langų Desktop palyginti su "Google Desktop Ozzie BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 2 9 lapkritis 2007 12:03
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.