Confused mano darbalaukio piktogramos Hi guys,
Neseniai įsigijo Cubase LE (atėjo su savo synth), tai galiausiai leido man ištrinti Cakewalk Express (kuri buvo sukurta 16 bitų pradžių!). Galiu nustatyti MIDI failus atidaryti Numatyta, kad Cubase (atviras, Cubase LE, visada naudokite šį prašymą). Tačiau vietoj piktogramos yra Cubase simbolio (jeigu jis buvo nustatytas atviromis Cakewalk pagal nutylėjimą buvo lengvumas simbolis), tai rodo "Windows Media Player" piktograma. (You know popieriaus ir WMP simbolis). Kodėl?
Padariau registro švarus, Disko valymas ir defrag ir nėra šnipinėjimo programų. Kai aš atidarau failą jį atidarykite su Cubase per daug!
Anyone know?
Į sveikatą
Tomas
Mano sistema: # Procesorius (-iai): Intel Q6600 | Pagrindinė plokštė: MSI P6N SLI V2 | RAM atmintis: 2GB DDR2 PC6400 Corsair | Graphics Card (-ai): XFX Nvidia 8600GTS 512MB | Garso plokštė: Integruota 8 kanalų | Kietasis diskas (-ai): Samsung 320GB S-ATA 7200rpm | Optical Drive (s): LG Lightscribe | Case / PSU: Thermaltake Soprano & Toughpower 750W | Aušinimas: Ištekliai | Tinklas / Internetas: Wireless | Monitorius (-ai): Samsung Syncmaster 931BW 19 " | Operacinė sistema (-os): Windows XP Professional SP3 | |