Sajaukt ar manu darbvirsmas ikonas Hi guys,
Nesen es ieguvu Cubase LE (nāca kopā ar savu synth), tas beidzot ļāva man atinstalēt keikvoks izteikt (kas bija paredzētas 16 bit sākotnēji!). Es noteikti manu MIDI failus atvērt pēc noklusējuma Cubase (atklāta, Cubase LE, vienmēr izmantot šo programmu). Tomēr tā vietā, ikona tiek Cubase simbolu (kad tas bija paredzēts atklāt ar keikvoks pēc noklusējuma tas ir keikvoks simbolu), tas liecina, Windows media player ikonas. (Jūs zināt, papīra un WMP simbols). Kāpēc tas ir?
Ir darījuši reģistra tīru, disk cleanup un defrag un nav spiegprogrammatūru. Kad es atveru failu atvērt ar Cubase too!
Kāds zina?
Urravas
Tom
Mana sistēma: # Processor (s): Intel Q6600 | Motherboard: MSI P6N SLI V2 | RAM Operatīvā atmiņa: 2GB DDR2 PC6400 Corsair | Graphics Card (s): XFX Nvidia 8600GTS 512MB | Sound Card: Integrēta 8 Channel | Hard Drive (s): 320GB Samsung S-ATA 7200RPM | Optical Drive (s): LG Lightscribe | Case / PSU: Thermaltake Soprano & Toughpower 750W | Dzesēšana: Stock | Tīkla / Internets: Wireless | Monitor (s): Samsung SyncMaster 931BW 19 " | Operating System (s): Windows XP Professional SP3 | |