Confused de icoane pe desktop Salut baieti,
Recent am achizitionat Cubase LE (a venit cu meu synth), în final, acest lucru mi-a permis să dezinstalaţi cakewalk Express (care a fost conceput iniţial pentru 16 bit!). Să-mi stabilesc MIDI din fişiere pentru a deschide în mod implicit în Cubase (deschis, cubase LE, folosiţi întotdeauna această cerere). Cu toate acestea, în loc de pictograma fiind cubase simbol (când acesta a fost stabilit pentru a deschide de cakewalk, în mod implicit a fost de cakewalk simbol), se arată în Windows Media Player icoana. (Stii de bucată de hârtie şi WMP simbol). De ce e asta?
Au făcut un registru curat, Curăţire disc şi defrag şi nu există nici un spyware. Când am deschis fişierul este deschis cu cubase prea!
Oricine stie?
Noroc
Tom
Sistemul meu: # Procesor (e): Intel Q6600 | Plăci de bază: MSI P6N SLI V2 | Memorie RAM: 2 GB DDR2 PC6400 pirat | Placă grafică (e): XFX Nvidia 8600GTS 512MB | Placă de sunet: Integrat 8 Canal | Hard Drive (e): Samsung 320GB S-ATA 7200rpm | Optical Drive (e): LG LightScribe | Cauza / PSU: Thermaltake Soprana & Toughpower 750W | Răcire: Stock | Network / Internet: Wireless | Monitor (e): Samsung Syncmaster 931BW 19 " | Sistem de operare (e): Windows XP Professional SP3 | |