Confused môjho desktopu ikony Ahoj kluci,
Nedávno som získal Cubase LE (prišiel s mojím synth), to mi konečne povolené odinštalovať naparovat expres (ktorý bol určený pre 16 bitové pôvodne!). Dal som MIDI súbory otvoriť v predvolenom nastavení v Cubase (otvorené, Cubase LE, vždy používať túto aplikáciu). Avšak namiesto toho, ikona je Cubase symbol (ak bol nastavený na otvorenej naparovat v predvolenom nastavení je to naparovat symbol), sa ukazuje, že program Windows Media Player ikonu. (Vieš, je kus papiera a WMP symbol). Prečo to je?
Udělaly register čistý, disk cleanup a Defrag a nie je spyware. Keď som sa otvoriť súbor, otvoriť v Cubase taky!
Každý, kto vie?
Na zdravie
Tom
Môj systém: # Processor (s): Intel Q6600 | Základná doska: MSI P6N SLI V2 | Pamäť RAM: 2GB DDR2 PC6400 Corsair | Grafické karty (s): XFX Nvidia 8600GTS 512mb | Zvuková karta: Integrovaný 8 Channel | Pevný disk (y): 320gb Samsung S-ATA 7200RPM | Optická mechanika (s): LG LightScribe | Case / PSU: Thermaltake soprán & ToughPower 750W | Chladenie: Sklad | Sieť / Internet: Bezdrôtové | Monitor (s): Samsung SyncMaster 931BW 19 " | Operačný systém (y): Windows XP Professional SP3 | |