Збуњени по мом десктопу иконе Бок момачки,
Недавно сам стекла Цубасе ЛЕ (дошао са мојим сынтх), ово ми напокон Дозвољено за деинсталацију пасуљ изразити (који је дизајниран за 16 бита изворно!). ЈА оснивати мој МИДИ датотеке за отварање по дефаулту у Цубасе (отворени, цубасе ЛЕ, увек користите ову апликацију). Међутим, уместо да се икона као цубасе симбол (када је постављен на отворене по пасуљ по дефаулту је то била симбол пасуљ), он показује Уиндоус Медиа Плаыер икону. (Знате папирићи и умп симбол). Зашто је ово?
Јесте учинио регистарски чисти, Диск цлеануп и преварити и нема спыуаре. Када отворите датотеку га отворите са цубасе превише!
Било ко да зна?
Живели
Том
Мы Сыстем: # Процесор (и): Интел К6600 | Матичне плоче: МСИ П6Н сли в2 | РАМ меморија: 2ГБ ДДР2 ПЦ6400 гусар | Графичка картица (е): КСФКС НВИДИА 8600ГТС 512МБ | Соунд Цард: Интегрисани 8 канала | Тврди диск (и): Самсунг 320ГБ С-АТА 7200рпм | Оптички погон (е): ЛГ Лигхтсцрибе | Цасе / псу: Тхермалтаке сопран & Тоугхпоуер 750У | Хлађење: Стоцк | Нетуорк / Интернет: Уирелесс | Монитор (е): Самсунг Сынцмастер 931БУ 19 " | Оперативни систем (е): Уиндоус КСП Профессионал СП3 | |