Masaüstü simgelerle Confused Merhaba çocuklar,
Yakınlarda Cubase LE satın (benim synth), bu yaz sonunda dans çeşidi ifade kaldırmak için (bu 16 bit için, ilk olarak dizayn edilmiştir!) Izin geldi. Ben Cubase varsayılan olarak açmak için (cubase açık, her zaman bu uygulamayı kullanmak) LE benim MIDI dosyalarını ayarlayın. Ancak, simge cubase sembolü olarak yerine (bu da dans çeşidi simgesi olduğunu varsayılan olarak dans çeşidi ile açmak için) kurulmuştur, Windows Media Player simge gösterir. (Bunu) kağıt parça ve WMP sembolü biliyorum. Neden bu?
Ve bir kayıt defteri temiz, disk temizleme ve defrag, yapılan hiçbir casus olduğunu. Ben bu cubase ile de açık dosyayı açmak!
Herkes biliyor musun?
Peynir
Tom
Benim Sistemi: # İşlemci (ler): Intel Q6600 | Anakart: MSI P6N SLI V2 | RAM hafıza: 2GB DDR2 PC6400 korsan | Grafik Kartı (ler): XFX Nvidia 8600GTS 512MB | Ses Kartı: Entegre 8 Kanal | Sabit Disk (ler): 320GB Samsung S-ATA 7200RPM | Optik Sürücü (ler): LG LightScribe | Case / PSU: Thermaltake Soprano & Toughpower 750W | Soğutma: Stok | Ağ Bağlantısı / İnternet: Kablosuz | Monitör (ler): Samsung SyncMaster 931BW 19 " | İşletim Sistemi (ler): Windows XP SP3 | |