Confused мої значки на робочому столі Привіт хлопці,
Нещодавно я придбав Cubase LE (прийшли з моїм синтезатор), це, нарешті, дозволила мені видалити Cakewalk Express (який був розроблений для 16 бітних спочатку!). Можу встановити MIDI файли, щоб відкрити за умовчанням в Cubase (відкриті, Cubase LE, завжди користуватися цією програмою). Однак замість того, значок є символом Cubase (коли вона була створена, щоб відкрити по легкою прогулянкою за замовчуванням це було легкою прогулянкою символ), це показує, Windows Media Player значок. (Ви знаєте, папір і символом WMP). Чому це відбувається?
Зробили реєстру чистих, очищення диска і дефрагментації і немає ніяких програм-шпигунів. Коли я відкриваю файл, відкритий з Cubase теж!
Хто-небудь знати?
Ура
Тома
Моя система: # Процесор (и): Intel Q6600 | Материнська плата: MSI P6N SLI V2 | ОЗУ: 2GB DDR2 PC6400 Corsair | Графічна карта (и): XFX NVIDIA 8600GTS 512MB | Звукова карта: Вбудований 8-канальний | Жорсткий диск (и): Samsung 320GB S-ATA 7200RPM | Оптичний привід (и): LG Lightscribe | Діло / PSU: Сопрано & Thermaltake Toughpower 750W | Охолодження: Фондовий | Мережі / Інтернет: Безпровідні | Монітор (и): Samsung Syncmaster 931BW 19 " | Операційна система (и): Windows XP Professional SP3 | |