![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Ей, ние сме с проблеми в семейството, че основните компютърни непрекъснато rebooting себе си и винаги, когато щракнете върху нещо, то ще ви даде грешка "XXX е срещна prblem и трябва да се затвори и т.н.", ситуацията е доста зле като понякога свикнал съм да го оставя да върху работния плот, без rebooting. Опитах безопасен режим, който няма да ви върху работния плот, но пак ще дам купища грешки, като avast ще катастрофата веднага след като се опитате да направите сканиране. Помощ много оценявам. В OS е Windows XP Home, ако този от помощ. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако можете да получите точния код за грешка и след това тук ще се стартира, THX
www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
|
| |||
| |||
| Ами аз успях да стигна до компютъра, така че изключва автоматичното рестартиране .. после имаме BSOD ... Грешка в кода IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL STOP: 0x0000000A .... арго помним останалото. |
|
| |||
| |||
| Може да е нещо от това!
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
|
| |||
| |||
| Добре .... Какво мислиш, че е най-доброто нещо, за да се направи в тази ситуация. |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Трябва да помислите за повторно инсталиране на Windows. Преди да направи това и направите резервно копие някак |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Грешка в сървъра в '/' кандидатстване. | 961 | Браузъри Уеб & FTP клиенти | 0 | 26-ти октомври 2009 г 11:03 |
| Rundll32.exe Заявление за грешка | pinoyguy07 | Windows операционни системи | 1 | 8 Декември 2008 11:15 |
| Бавно PCI мрежова карта и постоянен Замръзни | anthonyla65 | В мрежа, модеми & VoIP | 20 | 20 Октомври, 2008 15:26 |
| Постоянни досадни скачащи звук! | MaxWilson | Звук, Тонколони & MP3 Плейъри | 6 | 28 Feb 2008 12:39 |
| Internet Explorer заявление за грешка? | Jack06 | Браузъри Уеб & FTP клиенти | 2 | 9 февруари 2008 21:10 |
| Нишка Инструменти | |
| |