![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj, my jsme s problémy v rodině, že hlavní počítač je stále restartu sám a vždy, když kliknete na něčem, je vám k chybě "xxx došlo k prblem a je třeba ji ukončit apod.", se situace stala spíše špatný, jak se někdy je zvyklý vám na ploše bez restartu. Souzen nouzovém režimu, který se vám na ploše, ale bude i nadále dávat spoustu chyb, jako avast se zhroutí, jakmile se pokusíte udělat scan. Nápověda velmi oceňovány. OS je Windows XP Home, pokud to je pomoc. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokud jste schopni získat přesný kód chyby a post to tady bude start, thx
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| |||
| |||
| Tak se mi podařilo dostat na desktop, tak i vypnout automatické restartování .. potom dostal BSOD ... Kód chyby IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL STOP: 0x0000000A .... převýšení pamatovat na odpočinek. |
|
| |||
| |||
| By mohlo být něco z toho!
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Ok .... Co myslíte, že je tím nejlepším, co dělat v této situaci. |
|
| |||
| |||
| Měli byste zvážit znovu-instalaci systému Windows. Než si u které back-až jaksi |