![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σου, έχουμε προβλήματα στο ότι η κύρια οικογένεια συνεχώς επανεκκίνηση του υπολογιστή είναι η ίδια και κάθε φορά που κάνετε κλικ σε κάτι, αυτό θα σας δώσει ένα λάθος "xxx αντιμετώπισε prblem και πρέπει να κλείσει κτλ", η κατάσταση έχει γίνει μάλλον άσχημα μερικές φορές ως ότι συνηθίζει να σας πάνω στην επιφάνεια εργασίας, χωρίς επανεκκίνηση. Προσπάθησα safe mode, το οποίο σας επιτρέπει να κυκλοφορούν στην επιφάνεια εργασίας, αλλά θα εξακολουθεί να παρέχει τα φορτία των σφαλμάτων, όπως avast θα συντριβή μόλις προσπαθήσει να κάνει μια σάρωση. Βοήθεια εκτίμησα πολύ. Το λειτουργικό σύστημα είναι τα Windows XP Home, εάν thats οποιαδήποτε βοήθεια. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αν μπορείτε να λάβετε το ακριβές σφάλμα κώδικα και μετά το εδώ θα είναι μια αρχή, thx
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| |||
| |||
| Λοιπόν κατάφερα να φτάσουμε στην επιφάνεια εργασίας, έτσι απενεργοποιείται αυτόματα επανεκκίνηση .. τότε έχεις BSOD ... Κωδικός σφάλματος IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL STOP: 0x0000000A .... επίκλισης θυμάστε το υπόλοιπο της. |
|
| |||
| |||
| Θα μπορούσε να είναι οτιδήποτε από αυτό!
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
|
| |||
| |||
| Ok .... Ποια νομίζετε ότι είναι το καλύτερο πράγμα που πρέπει να κάνετε σε αυτή την κατάσταση. |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Θα πρέπει να εξετάσει εκ νέου εγκατάσταση των Windows. Πριν το κάνει αυτό και κάνω μια εφεδρική κάποιον |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Server Error in '/' Application. | 961 | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 0 | 26 Οκτωβρίου, 2009 11:03 |
| Rundll32.exe Application Error | pinoyguy07 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 1 | 8 Δεκ. 2008 11:15 |
| Αργή PCI κάρτα δικτύου και η συνεχής Freeze | anthonyla65 | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 20 | 20 Οκτ 2008 15:26 |
| Σταθερή jumping ενοχλητικό ήχο! | MaxWilson | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 6 | 28 Φεβ 2008 12:39 |
| Εφαρμογή του Internet Explorer σφάλμα; | Jack06 | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 2 | 9 Φεβ 2008 21:10 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |