![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hej, mi imaju problema u obitelji da su glavni postupak ponovne inicijalizacije operacijskog sust računalo je stalno sama i kad kliknete na nešto, to će vam dati do pogreške "xxx naišao je na prblem i potreba da se zatvori itd.", situacija je postala prilično loš kao nekad Internet navika pustiti te na radnoj površini bez ponovne inicijalizacije operacijskog sust. Pokušali sigurnom načinu rada, koji omogućuju vam da na desktopu, ali će i dalje davati hrpe pogreške, poput avast će srušiti čim pokušam napraviti scan. Pomoć mnogo poštovati. OS je Windows XP Home, ako taj bilo koji pomoć. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ako ste u mogućnosti da biste dobili točnu kôd pogreške i post je ovdje da će biti pokrenuti, thx
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| |||
| |||
| Pa sam uspio dobiti na radnoj površini, tako da sam isključio Auto restart .. onda je dobio BSOD ... Error code IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL STOP: 0x0000000a .... licemjerje sjećati se ostatak. |
|
| |||
| |||
| Mogao biti ništa od toga!
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
|
| |||
| |||
| Ok .... Što mislite je najbolja stvar za učiniti u ovoj situaciji. |
|
| |||
| |||
| Quote:
Trebali biste razmisliti o ponovnom instaliranju sustava Windows. Prije nego što u to napraviti back-up nekako |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Server Error in '/' Application. | 961 | Web Browsers & FTP Klijenti | 0 | 26 listopad 2009 11:03 |
| Rundll32.exe Application Error | pinoyguy07 | Windows Operating Systems | 1 | 8. prosinac 2008 11:15 |
| Sporo PCI mrežna kartica i stalne Zamrzni | anthonyla65 | Networking, Modemi & VoIP | 20 | 20. listopad 2008 15:26 |
| Konstantan neprijatan zvuk jumping! | MaxWilson | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 6 | 28. veljača 2008 12:39 |
| Internet Explorer aplikacije greška? | Jack06 | Web Browsers & FTP Klijenti | 2 | 9. veljača 2008 21:10 |
| Thread Tools | |
| |