![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hé, mi van a probléma, hogy a fő családi számítógép folyamatosan újraindul magát, és amikor csak kattints valamit, akkor kapsz egy hiba "xxx találkozott már a prblem, ezért leáll stb", a helyzet egyre inkább rossz, mint néha ez szokás enged be az asztalra újraindítás nélkül. Próbáltam csökkentett módban, amely nem enged át az asztalon, de így is ad egy csomó hibát, mint az avast összeomlanak amint megpróbálja ezt a vizsgálatot. Segítség örvend. Az operációs rendszer a Windows XP Home, amit, ha minden segítséget. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ha tudja, hogy a pontos hibakód és utáni itt ez lesz a kezdete, thx
www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() My System: Néhány más lover!
|
|
| |||
| |||
| Jól sikerült az asztalra, ezért kikapcsolta az automatikus újraindítást .. aztán kapott egy BSOD ... Hibakód IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL STOP: 0x0000000A .... vidám emlékszem a többi. |
|
| |||
| |||
| Lehet, hogy semmit!
__________________ Azt hiszem, én vagyok az aláírás, tehát létezik! Úgy gondolom, hogy még nagyobb, mint az aláírás ... |
|
| |||
| |||
| Ok .... Mit gondolsz, mi a legjobb dolog ebben a helyzetben. |
|
| |||
| |||
| Idézet:
Akkor újra telepítése Windows. Előtt, és csinálni egy back-up valahogy |