![]() |
|
| |||
| |||
| היי, אנחנו נתקל בבעיות בכך את ראשי המשפחה באופן קבוע יתכן ואיתחול המחשב עצמו וכן בכל פעם שאתה לוחץ על משהו, הוא יתן לך שגיאה "xxx, נתקל prblem ועליו להיסגר וכו ', המצב הפך להיות די רע כמו לפעמים זה רגיל לך על גבי שולחן העבודה ללא יתכן ואיתחול. ניסית במצב בטוח, וזה עושה לך על גבי שולחן העבודה, אך עדיין נותנים המון שגיאות, כמו avast יהיה לקרוס ברגע שאתה מנסה לעשות סריקה. עזרה הרבה appreciated. מערכת ההפעלה היא Windows XP Home, אם thats כל עזרה. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אם אתה יכול לקבל את קוד השגיאה המדויק לכתוב את זה כאן זה יהיה התחלה, thx
|
| |||
| |||
| טוב הצלחתי להגיע אל שולחן העבודה, אז אני כבוי אוטומטי מחדש .. אז יש BSOD ... קוד שגיאה IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL עצור: 0x0000000A צביעות .... זוכר את השאר. |
|
| |||
| |||
| יכול להיות שום דבר מזה!
__________________ אני חושב שאני חתימה, לכן אני קיים! אני מאמין להיות גבוה יותר יש לי חתימה ... |
|
| |||
| |||
| בסדר .... מה אתה חושב שזה הדבר הטוב ביותר לעשות במצב זה. |
|
| |||
| |||
| כדאי לך לשקול התקנה מחדש של Windows. לעשות את זה לפני U לבצע גיבוי איכשהו |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Server Error in '/' Application. | 961 | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 0 | 26 אוקטובר 2009 11:03 |
| Rundll32.exe שגיאת יישום | pinoyguy07 | מערכות ההפעלה Windows | 1 | 8 דצמבר 2008 11:15 |
| האט ו-PCI כרטיס רשת קבוע הקפא | anthonyla65 | רישות, מודמים & VoIP | 20 | 20 אוקטובר 2008 15:26 |
| קבוע רצוד קול מעצבן! | MaxWilson | סאונד, רמקולים נגני MP3 & | 6 | -28 פברואר 2008 12:39 |
| Internet Explorer Application Error? | Jack06 | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 2 | 9th פברואר 2008 21:10 |
| שרשרת כלים | |
| |