![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Ei, mes turime problemų, kad pagrindinis šeimos kompiuteris nuolat perkrauna save ir kai paspausite mygtuką ant ko nors, jis duos jums klaida "xxx susidūrė prblem reikia uždaryti ir tt", padėtis tapo gana blogai, kaip kartais jis įpratęs jus ant darbastalio neperkraunant. Bandote imu, kuris jums ant darbastalio, bet vis tiek duoti apkrovų klaidų, kaip avast bus crash, kai bandote padaryti nuskaitymas. Help much appreciated. OS Windows XP Home, jei thats nors padėti. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jei jūs galėsite gauti tikslią klaidos kodą ir įdėti jį čia tai bus pradžia, thx
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
| |||
| |||
| Na man pavyko patekti į darbalaukį, todėl aš išjungti automatinį paleisti .. tada gavau BSOD ... Klaidos kodas IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL Stop: 0x0000000a .... cant remember poilsio. |
|
| |||
| |||
| Ar reikia ką nors iš to!
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |
|
| |||
| |||
| Gerai .... Ką manote yra geriausia, ką daryti šioje situacijoje. |
|
| |||
| |||
| Citata:
Turėtumėte apsvarstyti iš naujo įdiegti Windows. Prieš ir padaryti, kad padaryti atsargines kažkaip |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Server Error in '/' Application. | 961 | Naršyklėms & FTP Klientai | 0 | 26 spalis 2009 11:03 |
| Rundll32.exe Application Error | pinoyguy07 | Windows "operacinės sistemos | 1 | 8 gruodis 2008 11:15 |
| Mažoji PCI Network Card ir nuolat Freeze | anthonyla65 | Networking, Modems & VoIP | 20 | 20 spalis 2008 15:26 |
| Pastovi erzina šokinėja garso! | MaxWilson | Sound, Speakers & MP3 Players | 6 | 28 vasaris 2008 12:39 |
| Internet Explorer programos klaida? | Jack06 | Naršyklėms & FTP Klientai | 2 | 9 vasaris 2008 21:10 |
| Temos įrankiai | |
| |