![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hej, mamy problemy w tym główne rodziny jest stale ponownego uruchamiania komputera, a po kliknięciu na coś, to będzie Ci błąd "xxx napotkał prblem i musi zostać zamknięty itp", sytuacja stała się raczej źle, jak czasem it wont let you na pulpit bez ponownego uruchomiania go. Próbowano trybie awaryjnym, które nie pozwalają na pulpit, ale wciąż dają wiele błędów, takich jak katastrofy avast będzie tak szybko, jak to podczas próby skanowania. Pomoc much appreciated. OS to Windows XP Home, jeśli thats pomocy. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jeśli jesteś w stanie uzyskać dokładny kod błędu i po to tu, że będzie to początek, thx
www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() My System: Niektóre inne kochanka!
|
|
| |||
| |||
| No i udało się dostać na pulpicie, więc wyłączony auto restart .. następnie dostałem BSOD ... Kod błędu IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL STOP: 0x0000000A .... cant Pamiętam reszty. |
|
| |||
| |||
| Czy może być coś z tym!
__________________ Myślę, że mam podpis, dlatego też istnieje! Wierzę, że jest wyższy ma mnie jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Ok .... Co myślisz jest najlepszą rzeczą do zrobienia w tej sytuacji. |
|
| |||
| |||
| Cytat:
Należy rozważyć ponowne zainstalowanie systemu Windows. Przed u tego dokonać zapasowych jakiś |
![]() |
|
| Zakładki |