![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj, my sme s problémami v rodine, že hlavný počítač je stále reštarte sám a vždy, keď kliknete na niečom, je vám k chybe "xxx došlo k prblém a je potrebné ho ukončiť apod", sa situácia stala skôr zlý, ako sa niekedy je zvyknutý vám na ploche bez reštartu. Súdený núdzovom režime, ktorý sa vám na ploche, ale bude aj naďalej dávať veľa chýb, ako avast sa zrúti, keď sa pokúsite urobiť scan. Pomoc veľmi oceňované. OS je Windows XP Home, ak to je pomoc. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ak ste schopní získať presný kód chyby a post to tady bude štart, thx
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
|
| |||
| |||
| Tak sa mi podarilo dostat na desktop, tak aj vypnúť automatické reštartovanie .. potom dostal BSOD ... Kód chyby IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL STOP: 0x0000000A .... prevýšenia pamatovat na odpočinok. |
|
| |||
| |||
| By mohlo byť niečo z toho!
__________________ Myslím, že som podpisom, preto som existujú! Verím, že vyššie je má ma ako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Ok .... Čo myslíte, že je tým najlepším, čo robiť v tejto situácii. |
|
| |||
| |||
| Citácia:
Mali by ste zvážiť znova-inštalácii systému Windows. Ako si u ktoré back-až jaksi |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Server Error in '/' Application. | 961 | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 0 | 26.októbra 2009 11:03 |
| Rundll32.exe Chyba aplikácie | pinoyguy07 | Operačné systémy Windows | 1 | 8. decembra 2008 11:15 |
| Pomalé PCI sieťové karty a konštantnej Ukotviť | anthonyla65 | Siete, Modemy & VoIP | 20 | 20. októbra 2008 15:26 |
| Konštantný nepríjemný zvuk skákanie! | MaxWilson | Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače | 6 | 28. februára 2008 12:39 |
| Internet Explorer aplikácie chyba? | Jack06 | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 2 | 9. Február 2008 21:10 |
| Thread Tools | |
| |