![]() |
|
|||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
|
|
Тхреад Тоолс |
|
|
|||
|
|||
|
Хеј, ми имају проблема у породици да су главни поступак поновног покретања оперативног сушта рачунар је стално сама и кад кликнете на нешто, то ће вам дати до грешке "кскскс наишао је на прблем и потреба да се затвори итд", ситуација је постала прилично лош као некад интернет навика пустити те на радној површини без поновног покретања оперативног сушта.
Покушали безбедном начину рада, који омогућавају вам да на десктопу, али ће и даље да даје хрпе грешке, попут аваст ће срушити чим покушам направити Сцан. Помоћ много поштовати. ОС је Уиндоус КСП Хоме, ако тај било који помоћ.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ако сте у могућности да бисте добили тачну код грешке и пост је овде да ће бити покренути, тхкс
Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
|
|||
|
|||
|
Па сам успео добити на радној површини, тако да сам искључио Ауто рестарт .. онда је добио БСОД ...
Еррор цоде ИРКЛ_НОТ_ЛЕСС_ОР_ЕКУАЛ СТОП: 0кс0000000А .... лицемјерје сећати се остатак. |
|
|
|||
|
|||
|
Могао бити ништа од тога!
|
|||
|
|||
|
Ок ....
Шта мислите је најбоља ствар за учинити у овој ситуацији. |
|
|
|||
|
|||
|
Куоте:
Требали бисте размислити о поновном инсталирању система Уиндоус. Пре него што у то направити бацк-уп некако |