![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Yerine bazen olarak kötü Hey, bu size "XXX bir prblem karşılaştı ve" vb kapatılması gerekiyor bir hata verecektir o ana aile bilgisayar sürekli birşey zaman tıkladığınızda kendisi rebootlayana olan sorunlar yaşıyorsanız, durum haline gelmiştir bu masaüstü üzerine rebootlayana olmadan izin alışkanlık. Denedim güvenli mod olan masaüstü üzerine, ancak bu izin hala hata yükler verecek gibi bir tarama yapmaya çalışın gibi avast hemen kilitlenebilir. Çok takdir Yardım. Eğer şu bir yardımcı OS Windows XP Home oldu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eğer tam hata kodunu almak için buraya bir başlangıç, THX olacak sonrası edebiliyoruz
www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() Benim Sistemi: Başka bir sevgili!
|
|
| |||
| |||
| Evet masaüstü almak için, bu yüzden .. otomatik yeniden kapalı sonra BSOD var başardı ... Hata kodu IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL DUR: 0x0000000A .... ve geri kalanı hatırlıyorum cant. |
|
| |||
| |||
| Olabilir birşey olsun!
__________________ Ben bir imza pm nedenle ben var sanıyorsun! Daha yüksek olan bir imza olarak yaz inanıyoruz ... |
|
| |||
| |||
| Tamam .... Sence bu durumda yapılacak en iyi şey. |
|
| |||
| |||
| Yeniden düşünmelisiniz Windows yükleme. U önce kadar bir yedek yaparım |
![]() |
|
| Bookmarks |