![]() |
|
|||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
|
|
Різьба Інструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Гей, у нас виникли проблеми в тому, що основні сімейства комп'ютерів постійно себе і перезавантаження при натисненні на щось, це дасть вам помилку "XXX виявлена prblem і вимагає тісної і т.д.", ситуація стала досить погано, як іноді Нехай це звичай вас на робочому столі без перезавантаження.
Спроба безпечний режим, який робить Нехай вас на робочому столі, але все ще будуть давати навантажень помилки, наприклад Avast впаде, як тільки ви спробуєте зробити сканування. Допомога дуже високу оцінку. ОС Windows XP Home, якщо Thats будь-яку допомогу.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Якщо ви зможете отримати точний код помилки і розмістити його тут буде почати, THX
Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
|
|||
|
|||
|
Ну я зміг отримати на робочому столі, так що я відключити автоматичний перезапуск .. потім отримав BSOD ...
Код помилки IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL STOP: 0x0000000A .... нахиляє пам'ятаю все інше. |
|
|
|||
|
|||
|
Може бути що завгодно від цього!
|
|||
|
|||
|
Ok ....
Як ви думаєте, це найкраще, що робити в цій ситуації. |
|
|
|||
|
|||
|
Вам слід розглянути можливість зміни установки Windows. До цього у робити резервні то |