![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Ами за копиране / Paste скорости изглеждат ужасно на Изглед. HDD ми е в два дяла, копиране и нещо от един дял и да я постави на други е болка в задника. Има ли някой намери определят за това, или знаят за този, който може да помогне. Забележка * Това не е копие / паста по мрежа, всичко е в рамките на един компютър. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| просто копиране? Имате ли SATA или SATA2 твърди дискове?
| |||
| |||
| Да имам SATA HDD, са SATA твърди диска не се поддържа от Vista, че добре? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Какво искаш да кажеш, че не работи добре?
| |||
| |||
| Мисля, че той говори това е бавен, когато той се опитва да копирате файлове от един parition / твърд диск на друг. Вашите SATA драйвери инсталирани правилно? И какво е "бавен" да Ви? |
|
| |||
| |||
| Ами това е, което искам да кажа. Аз в момента имам 2 прегради сто и първата година SATA HDD, копие на Windows XP / Paste е сравнително бързо, но ако аз се опитвам да отида като 5gb папката, която е пила вътре в нея може да отнеме до 45 минути на Windows Vista, когато отида на Windows Vista и нещо копие от моя дял XP. Аз също имат проблеми, копиране на файлове в моя дял Изглед от dekstop в друга папка по същия дял. В XP Имам много по-добри скорости, където мога да си инсталирате драйверите за SATA HDD, Вярвам, че те са инсталирани. |
|
| |||
| |||
| Съмнявам се това е шофьори, щях да съм по-склонен да направи позор и дефрагментиране на двете прегради. |
|
| |||
| |||
| Колко дълго Мислите ли, че един 250GB диск дефрагментирате задача ще се използват само с 70GB. |
|
| |||
| |||
| Вероятно най-добре да го направя за една нощ. |
|
| |||
| |||
| LOL. Да и аз имаме 60GB SATA от страната, които аз съм дъмпинг всичките си файлове в нея. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Термални Залепване - Важни Как е? | Davida50000 | Процесори, дънни платки & RAM | 3 | 6 Feb 2009 15:05 |
| Помощ Моля! Отрязване и Залепване увреждания??? | darkdude69 | Общи Софтуер Чат | 2 | 22-ри септември 2008 14:44 |
| Термални паста помощ? | computeruler | Процесори, дънни платки & RAM | 17 | 20 април 2008 18:22 |
| Термални Залепи | проливат | Процесори, дънни платки & RAM | 1 | 27 Jan 2008 04:15 |
| Поставяне на Mac | calvinj | Linux & Алтернативни OS | 1 | 10 Дек 2007 20:59 |
| Нишка Инструменти | |
| |