![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| No Copy / Paste rychlosti zdají být strašné on Vista. Můj HDD je ve dvou oblastech a kopírování něco z jednoho oddílu, a její uvedení na straně druhé je osina v zadku. Má někdo našel opravu tohoto nebo víte o jedno, které by mohly pomoci. Poznámka: * Toto není kopírovat / vložit po síti, je vše v rámci jednoho počítače. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jen kopírování? máte, nebo ďábel SATA2 HDD?
| |||
| |||
| Ano, mám SATA HDD se SATA HDD nepodporuje vista to dobře? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Co tím myslíš, že nefunguje dobře?
| |||
| |||
| Myslím, že říká, že je pomalý, když se snaží kopírovat soubory z jednoho parition / HDD do jiného. Jsou vaše sata ovladače nainstalovány správně? A co je 'pomalých' pro vás? |
|
| |||
| |||
| No to je to, co mám na mysli. I v současné době má 2 oddíly jeden jeden SATA HDD, Windows XP kopírovat / vložit je poměrně rychlá, ale pokud se snažím dostat jako 5GB složku, která má uvnitř souborů může trvat až 45 minut v systému Windows Vista, když jdu na Windows Vista a zkopírovat něco z mého oddílu XP. Také mám problémy s kopírováním souborů na mém oddílu Vista z dekstop do jiné složky na stejném oddílu. V XP mám mnohem lepší rychlosti, kde je možné nainstalovat ovladače pro SATA HDD, věřím, že jsou nainstalovány. |
|
| |||
| |||
| Pochybuji, že to řidiči, já bych mít větší motivaci udělat scandisk a defrag na obou oddílů. |
|
| |||
| |||
| Jak dlouho si myslíte, že kluci a 250GB disk defragmentovat úkol by se používat pouze 70 GB |
|
| |||
| |||
| Asi nejlepší udělat přes noc. |
|
| |||
| |||
| Válet se. Ano, a mám 60 gb na straně, SATA, který jsem dumping všechny své soubory do něj. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Vložit Thermal - Jak Podstatné je to? | Davida50000 | Procesory, základní desky & RAM | 3 | 6. února 2009 15:05 |
| Pomozte, prosím! Vyjmout a Vložit postižené? | darkdude69 | Obecné Software Chat | 2 | 22. Září 2008 14:44 |
| Termální pasta pomoci? | computeruler | Procesory, základní desky & RAM | 17 | 20 dubna 2008 18:22 |
| Thermal Vložit | přístřešek | Procesory, základní desky & RAM | 1 | 27. ledna 2008 04:15 |
| Vložit na mac | calvinj | Linux & Alternativní OS | 1 | 10. prosince 2007 20:59 |
| Thread Nástroje | |
| |