![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Pa je Copy / Paste brzinama Čini se da je strašno na Vidik. Moj HDD je u dvije particije, i nešto kopirate iz jedne particije i stavite ga na drugoj je bol u kundak. Je li netko nađe ili škripac za ovaj znam jednog koji bi mogli pomoći. Napomena * Ovo nije copy / paste preko mreže, to je sve u roku od jednog računala. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| samo kopirati? Da li imate ili sata2 SATA HDDs?
| |||
| |||
| Da imam SATA HDD, SATA HDDs se ne podržava Vista koje dobro? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kako to misliš da ne radi dobro?
| |||
| |||
| Mislim da je rekao: to je sporo kad se pokušavate kopirati datoteke iz jednog parition / HDD na drugi. Jesu li vaše SATA driveri pravilno instalirani? I što je 'spor' to ti? |
|
| |||
| |||
| Pa to je ono što mislim. Ja trenutno imaju 2 particije jednom jedan Sata HDD, Windows XP na copy / paste je relativno brzo, ali ako sam težak da biste dobili kao 5gb folder koji ima kartoteka unutar Internet To može potrajati do 45 minuta na sustav Windows Vista kad sam ići na Windows Vista i kopirati nešto s mog XP particiju. Ja također imaju problema s kopiranjem datoteka na moj Vidik particiju od dekstop na drugu mapu na istoj particiji. U XP Dobila sam puno bolje brzinama, gdje se mogu instalirati drivere za moj SATA HDD, vjerujem da su oni instalirali. |
|
| |||
| |||
| Sumnjam da je vozačima, ja bih se više skloni napraviti ScanDisk i prevariti na obje particije. |
|
| |||
| |||
| Koliko dugo vas dečki misle jedan 250GB disk defragment bi zadatak samo s 70GB koristi. |
|
| |||
| |||
| Vjerojatno najbolje to učiniti preko noći. |
|
| |||
| |||
| Lol. Da i ja imam na strani 60GB SATA, koji sam damping sve moje datoteke u njega. |