![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hát, a Copy / Paste sebesség úgy tűnik, hogy szörnyű a Vista. Az én HDD van két partíció, és a másolás valamit egy partíciót és üzembe azt a másik pedig egy fáj a feneke. Már valaki talált egy fix e vagy tudja, az egyik, amely segíthet. * Megjegyzés: Ez nem copy / paste a hálózaton keresztül, hogy mindezt egy számítógép. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Csak a másolást? Van-e SATA vagy SATA2 HDDs?
| |||
| |||
| Igen, van egy SATA HDD, a SATA HDD-k nem támogatja a kilátás, hogy jól? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hogy érted azt, hogy nem működik jól?
| |||
| |||
| Azt hiszem, mondván, hogy lassú, mikor akar fájlokat másolni az egyik parition / HDD a másikra. Vannak a SATA meghajtó megfelelően telepítve? És mi a "lassú" az neked? |
|
| |||
| |||
| Hát ez az, amit gondolok. Én jelenleg 2 partíciót az egyik egy SATA HDD, Windows XP copy / paste viszonylag gyors, de ha én akarom, mint 5GB mappát fájlok vannak azon belül is igénybe vehet, akár 45 perc alatt a Windows Vista, amikor elmegyek a A Windows Vista és másol valamit az én XP-partíció. Nekem is van probléma a fájlok másolása az én Vista partíciót a dekstop egy másik mappába ugyanazon a partíción. XP-ben kaptam sokkal jobb sebességet, ahol tudok telepíteni illesztőprogramok a SATA HDD, azt hiszem be vannak építve. |
|
| |||
| |||
| Kétlem, hogy a járművezetők, az lennék arra késztetik, hogy csinál egy scandisk és a defrag mindkét partíciót. |
|
| |||
| |||
| Meddig hiszik 250 GB-os merevlemez Töredezettségmentesítés feladat lenne csak 70GB használni. |
|
| |||
| |||
| Talán a legjobban csinálni egy éjszakán át. |
|
| |||
| |||
| LoL. Igen, és van egy 60 GB-os SATA oldalán, amelynek én vagyok a dömping all my fájlokat bele. |