![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Na Copy / Paste greičiu atrodo, kad patekęs ant Vista. Mano HDD yra dvi pertvaros, ir kopijavimo nors vienas iš disko ir padėkite jį ant kitų yra ir užpakalis skausmas. Ar kas nors yra nustatyta, už šį pakeitimą ar žinau vieną, kad galėtų padėti. Pastaba: * Tai ne copy / paste per tinklą, visa tai per vieną kompiuterį. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| tik kopijuoti? turite SATA arba SATA2 HDD?
| |||
| |||
| Taip, turiu SATA HDD yra SATA HDD nepalaiko Vista ", kad gerai? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ką tai reiškia jis blogai veikia?
| |||
| |||
| Manau, jis pasakė: tai lėtai, kai jis bandė kopijuoti failus iš vieno parition / HDD į kitą. Ar jūsų SATA įdiegtas tinkamai? Ir kas yra "lėtas" jums? |
|
| |||
| |||
| Na tai ką turiu galvoje. Aš šiuo metu naršo 2 skirsnius vienas vienas SATA HDD, Windows XP copy / paste yra gana greitai, bet jei aš noriu patekti, kaip 5GB aplanką, kuriame yra failai, jos viduje gali užtrukti iki 45 minučių "Windows Vista", kai aš einu į "Windows Vista" kopija kažkas iš mano XP disko. Aš taip pat turiu problemų, kopijuoti failus į savo Vista skaidinys nuo dekstop į kitą to paties disko katalogą. , XP aš daug geriau greičiu, kur galima įdiegti tvarkykles mano SATA HDD, aš manau, jie yra įrengti. |
|
| |||
| |||
| Aš abejoju, kad tvarkykles, aš būčiau labiau linkusi daryti ScanDisk ir defrag abiejų pertvaros. |
|
| |||
| |||
| Kaip ilgai jus vaikinai manote 250GB diską defragmentować uždavinys būtų tik 70GB naudojamas. |
|
| |||
| |||
| Turbūt geriausiai tai daryti naktį. |
|
| |||
| |||
| LoL. Taip, ir aš apie šalutinį SATA, kurią aš dempingo visus savo failus į jį 60GB. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Thermal Paste - kaip svarbu tai? | Davida50000 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 3 | 6 vasaris 2009 15:05 |
| Help please! Iškirpti ir Įklijuoti neįgaliesiems? | darkdude69 | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 2 | 22 rugsėjis 2008 14:44 |
| Terminiai pasta padėti? | computeruler | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 17 | Balandis 20, 2008 18:22 |
| Thermal Paste | sąsiauris | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 1 | 27 sausis 2008 04:15 |
| Paste Mac | calvinj | Linux & Alternative OS | 1 | 10 gruodis 2007 20:59 |
| Temos įrankiai | |
| |