![]() |
|
| |||
| |||
| Nu Copy / Paste ātrums šķiet briesmīgi uz Vista. Mans HDD ir divas starpsienas, un kopē kaut ko no viena partition un nodot to citiem ir sāpes butt. Vai kāds konstatēts noteikt šim vai zinu vienu, kas varētu palīdzēt. Piezīme * Tas nav copy / paste pa tīklu, tas viss vienā datorā. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| tikai kop? tev ir SATA vai SATA2 HDD?
| |||
| |||
| Jā man ir SATA HDD, ir SATA HDD neatbalsta vista, ka labi? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| What do you mean tas nav labi?
| |||
| |||
| Es domāju, ka viņš saka tas ir lēns, kad viņš mēģina kopēt failus no viena parition / HDD uz citu. Vai jūsu sata draiveri instalēti pareizi? Un kādi ir "lēni" uz jums? |
|
| |||
| |||
| Nu tas ir tas, ko es domāju. Man pašlaik ir 2 nodalījumi viens vienu SATA HDD, uz Windows XP copy / paste ir salīdzinoši ātri, bet, ja es cenšos iegūt, piemēram, 5GB mapi, kur faili iekšā tas var ilgt līdz 45 minūtēm uz Windows Vista, kad es dodos Windows Vista un kopēt kaut ko no sava XP partition. Man arī ir problēmas ar failu kopēšanu uz manu Vista nodalījumā no dekstop uz citu mapi tajā pašā nodalījumā. XP Es saņēmu daudz labāku ātrumu, kur es varu instalēt draiveri, lai manu SATA HDD, es uzskatu tos uzstāda. |
|
| |||
| |||
| Es šaubos, tas ir draiveri, es gribētu vairāk tieksies darīt scandisk un defrag gan starpsienas. |
|
| |||
| |||
| Cik ilgi jūs puiši domājat 250GB diska defragment būtu uzdevums ir tikai 70GB izmantot. |
|
| |||
| |||
| Iespējams, vislabāk to darīt visu nakti. |
|
| |||
| |||
| Lols. Jā, un man ir 60GB uz sānu SATA kuru es esmu dempinga visiem failiem tajā. |