![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| No Copy / Paste prędkości wydają się straszne na Vista. Mój dysk twardy jest na dwie partycje, jak i kopiowania czegoś z jednej partycji i skierowanie go na inny jest ból w tyłek. Czy ktoś znalazł poprawkę do tego z jednej lub wie, że może pomóc. Uwaga: * Nie jest to kopiuj / wklej w sieci, to wszystko w jednym komputerze. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| tylko kopiowanie? masz dyski SATA i SATA2?
| |||
| |||
| Tak, mam SATA HDD SATA nie są obsługiwane przez Vista, dobrze? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Co to znaczy, że nie działa dobrze?
| |||
| |||
| Myślę, że powiedzenie to nic nie wolno, kiedy próbuje kopiować pliki z jednego partycję / HDD na inny. Czy Twoje SATA sterowniki poprawnie zainstalowane? A czym jest "wolny" dla Ciebie? |
|
| |||
| |||
| Well this is what I mean. I mają obecnie 2 partycje jeden jeden SATA HDD, Windows XP kopiuj / wklej jest stosunkowo szybki, ale jeśli staram się uzyskać jak 5gb folderu, który ma plików wewnątrz niego może potrwać do 45 minut w systemie Windows Vista, kiedy idę na Windows Vista i coś skopiować z mojego partycji XP. Mam również problemy z kopiowaniem plików na mojej partycji Vista dekstop do innego folderu na tej samej partycji. W XP mam dużo lepsze prędkości, w którym można zainstalować sterowniki do mojego dysku twardego SATA, uważam że są one zainstalowane. |
|
| |||
| |||
| I doubt it's kierowców, byłbym bardziej skłonny do scandisk i defrag na obu partycjach. |
|
| |||
| |||
| Jak długo you guys think defragmentacji dysku 250GB to zadanie tylko 70GB używany. |
|
| |||
| |||
| Zapewne najlepiej zrobić to w nocy. |
|
| |||
| |||
| LoL. Tak i mam 60GB na stronie, której jestem dumpingu wszystkich moich plików do niego SATA. |
![]() |
|
| Zakładki |