![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ei bine de Copy / Paste viteze par să fie oribil pe Vista. HDD meu este în două partiţii, copiere şi ceva de la o partiţie şi pune-l pe de altă parte este o durere în fund. A găsit cineva un fix pentru this ştiu sau de una care ar putea ajuta. Notă * Acest lucru nu este copie / paste într-o reţea, este tot în termen de un computer. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| doar copierea? aveţi SATA sau SATA2 HDDs?
| |||
| |||
| Da am un HDD SATA, SATA HDDs nu sunt acceptate de Vista pe care de bine? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ce vrei să spui că nu funcţionează bine?
| |||
| |||
| Cred că a spune este lent, atunci când el este încercarea de a copia imagini de la un parition / HDD la altul. Sunteţi dumneavoastră drivere SATA instalate corect? Şi ceea ce este "lent" pentru tine? |
|
| |||
| |||
| Ei bine asta e ceea ce vreau să spun. Am în prezent au 2 partiţii un un HDD sata, pe Windows XP copie / paste este relativ repede, dar dacă am încercat să-5GB ca dosarul care a fişierelor în interiorul acestuia Aceasta poate dura până la 45 minute pe Windows Vista, când mă duc pe Windows Vista şi copia ceva de la meu XP partiţie. Am avea, de asemenea, probleme de copierea fişierelor pe partiţie Vista de la dekstop la un alt folder de pe aceeaşi partiţie. În XP Am viteze mult mai bine, în cazul în care pot instala driverele pentru HDD SATA mea, cred că acestea sunt instalate. |
|
| |||
| |||
| Mă îndoiesc de driver-ele, mi-ar fi mai înclinat pentru a face un scandisk şi defrag pe ambele partiţii. |
|
| |||
| |||
| Cât timp credeţi că o voi 250GB disc defragmentaţi ar sarcină cu numai 70GB utilizat. |
|
| |||
| |||
| Probabil cel mai bine sa o fac peste noapte. |
|
| |||
| |||
| Hohot de râs. Da şi am o 60GB pe partea SATA care sunt dumping toate fişierele mele în acesta. |
![]() |
|
| Marcaje |