![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| No Copy / Paste rýchlosti zdajú byť strašné on Vista. Môj HDD je v dvoch oblastiach a kopírovanie niečo z jedného oddielu, a jej uvedenie na strane druhej je osina v zadku. Má niekto našiel opravu tohto alebo viete o jedno, ktoré by mohli pomôcť. Poznámka: * Toto nie je kopírovať / vložiť po sieti, je všetko v rámci jedného počítača. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Len kopírovanie? máte, alebo diabol SATA2 HDD?
| |||
| |||
| Áno, mám SATA HDD sa SATA HDD nepodporuje vista to dobre? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Čo tým myslíš, že nefunguje dobre?
| |||
| |||
| Myslím, že hovorí, že je pomalý, keď sa snažia kopírovať súbory z jedného parition / HDD do iného. Sú vaše sata ovládače nainštalované správne? A čo je 'pomalých' pre vás? |
|
| |||
| |||
| No to je to, čo mám na mysli. Aj v súčasnosti má 2 oddiely jeden jeden SATA HDD, Windows XP kopírovať / vložiť je pomerne rýchla, ale ak sa snažím dostať ako 5GB zložku, ktorá má vo vnútri súborov môže trvať až 45 minút v systéme Windows Vista, keď idem na Windows Vista a skopírovať niečo z môjho oddielu XP. Tiež mám problémy s kopírovaním súborov na mojom oddielu Vista z dekstop do inej zložky na rovnakom oddielu. V XP mám oveľa lepšiu rýchlosti, kde je možné nainštalovať ovládače pre SATA HDD, verím, že sú nainštalované. |
|
| |||
| |||
| Pochybujem, že to vodiči, já bych mať väčšiu motiváciu urobiť scandisk a defrag na oboch oddielov. |
|
| |||
| |||
| Ako dlho si myslíte, že chlapci a 250GB disk defragmentovať úloha by sa používať len 70 GB |
|
| |||
| |||
| Asi najlepšie urobiť cez noc. |
|
| |||
| |||
| Váľať sa. Áno, a mám 60 gb na strane, SATA, ktorý som dumping všetky svoje súbory do neho. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Vložiť Thermal - Ako Podstatné je to? | Davida50000 | Procesory, základné dosky & RAM | 3 | 6. februára 2009 15:05 |
| Pomôžte, prosím! Vystrihnúť a Vložiť postihnutých? | darkdude69 | Všeobecné Software Chat | 2 | 22. September 2008 14:44 |
| Termálne pasta pomôcť? | computeruler | Procesory, základné dosky & RAM | 17 | 20 apríla 2008 18:22 |
| Thermal Vložiť | prístrešok | Procesory, základné dosky & RAM | 1 | 27. januára 2008 04:15 |
| Vložiť na mac | calvinj | Linux & Alternatívne OS | 1 | 10. decembra 2007 20:59 |
| Thread Tools | |
| |