![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Па Цопы / Пасте брзине Чини се да су ужасне на Висту. Мом ХДД-у две партиције и копирање нешто од једне партиције и стави то на други је бол у дупе. Да ли је неко нашао закрпе за ово или зна за ону која може помоћи. Напомена * Ово није цопы / пасте преко мреже, то је све у оквиру једног рачунара. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| само копирате? имаш САТА или САТА2 ХДД?
| |||
| |||
| Да имам САТА ХДД, се САТА ХДД не подржава Виста које добро? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Како то мислиш не ради добро?
| |||
| |||
| Мислим да је рекао да је спор кад он покушава да копирате фајлове са једног паритион / ХДД-у други. Да ли су ваши инсталирани САТА драјвери правилно? А шта је 'спор' да? |
|
| |||
| |||
| Па то је оно што мислим. Ја тренутно има 2 партиције једну од САТА ХДД, Уиндоус КСП копирање / лепљење је релативно брзо, али ако сам покушао да добијем као 5ГБ фолдер који је она унутар датотеке може бити потребно до 45 минута на Уиндоус Виста када идем на Уиндоус Виста и копирати несто из мог КСП партицију. Такође имам проблема са копирањем датотека на партицији од моје Видик декстоп у други фолдер на истој партицији. У КСП-у имам много боље убрзава, где могу да инсталирам драјвере за моју САТА ХДД, верујем да су инсталирани. |
|
| |||
| |||
| Сумњам да је возачима, ја бих био склонији да раде СцанДиск и дефраг на обе партиције. |
|
| |||
| |||
| Колико дуго ви мислите 250ГБ диска дефрагментирате би задатак са само 70ГБ користи. |
|
| |||
| |||
| Вероватно најбоље то урадити преко ноћи. |
|
| |||
| |||
| Баш смешно. Да, и ја имам 60ГБ САТА на страни коју сам дампинг све моје датотеке у њу. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Тхермал Пасте - Како Неопходно је то? | Давида50000 | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 3 | 6 фебруар 2009 15:05 |
| Плеасе хелп! Исеците и налепите онемогућен? | даркдуде69 | Уопштено Софтуаре Цхат | 2 | 22. сеп 2008 14:44 |
| Термална паста помоћи? | цомпутерулер | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 17 | 20 април 2008 18:22 |
| Тхермал Пасте | пролити | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 1 | 27 јануар 2008 04:15 |
| Налепите на мац | цалвињ | Линукс ОС и алтернативна | 1 | 10 децембар 2007 20:59 |
| Тхреад Тоолс | |
| |