![]() |
|
| |||
| |||
| Iyi Kopyala / Yapıştır hızı gibi Vista korkunç gerekir. Benim HDD iki bölüm, ve bir bölümü bir şey kopyalama ve diğer üzerine koyarak bu fıçı bir ağrı olduğunu. Herkes bunun için bir çözüm bulunamadı ya da yardımcı olabilir bildiğimiz etti. * Bu kopyala / yapıştır bir ağ üzerinde değil, bir bilgisayarda tüm unutmayın. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sadece kopyalama? Sahip olduğunuz veya sata2 HDDs SATA?
| |||
| |||
| Evet bir SATA HDD sahip, SATA HDDs değil Vista ile de desteklenmektedir? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne iyi çalışmıyor anlama geliyor?
| |||
| |||
| Ben o zaman bir parition dosya kopyalamak için çalışırken en yavaş's söyleyerek bence / başka bir HDD. Sizin SATA sürücüleri düzgün yüklü misiniz? Peki sen yavaş 'için mi? |
|
| |||
| |||
| Peki bu ne demek olduğunu. Içinde bu 45 dakika pencereleri ben devam Vista alabilir Eğer bu dosyalar var 5GB klasör gibi almaya çalışıyorum ben şu anda oldukça hızlı, ancak 2 bölümlerini tek tek Sata HDD, kopya XP Windows / yapıştır var Windows XP bölümünü kimden uzak manzara ve kopyalama şey. Ben de Vista bölümünün üzerindeki dekstop aynı bölüme başka bir klasöre kadar sorunları kopyalama dosyaları var. XP'de nerede Ben SATA HDD için sürücüleri yükleyebilirsiniz daha iyi hızı var, ben de yüklenir inanıyoruz. |
|
| |||
| |||
| Ben sürücüleri's şüphesiz, daha fazla bir ScanDisk yapmaya meyilli olmak istiyorum ve her iki bölüm hakkında birleştirme. |
|
| |||
| |||
| Ne kadar çocuklar sadece 70GB kullanılan bir 250GB diski birleştirmek de görev sizce. |
|
| |||
| |||
| Muhtemelen en iyi gece bunu yapmak için. |
|
| |||
| |||
| Çok komik. Evet ve ben bir 60GB Ben tüm Dosyalarımı hangi damping am yan SATA var. |
![]() |
|
| Bookmarks |