![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Ну Copy / Paste швидкості здається, що потрапило на Vista. Мій жорсткий диск складається з двох розділів, то і копіювання з одного розділу і покласти його на інший біль у приклад. Хто-небудь знайшов рішення для цієї або знаю одне, що може допомогти. Примітка * Це не копіювати / вставити в мережі, все це в рамках одного комп'ютера. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| просто копіювати? У вас є SATA або SATA2 вінчестери?
| |||
| |||
| Та я SATA HDD, є жорсткі диски SATA не підтримує Vista, що добре? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Що ти маєш на увазі вона не працює?
| |||
| |||
| Я думаю, він говорив це повільний, коли він намагається копіювати файли з одного parition / HDD до іншого. Ваші SATA драйвера встановлені неправильно? А що таке "повільним" для Вас? |
|
| |||
| |||
| Ну ось що я маю на увазі. Теперішній час у мене 2 розділу однієї одним SATA HDD, на Windows XP Copy / Paste порівняно швидко, але якщо я намагаюся отримати як 5gb папка з файлами усередині нього може зайняти до 45 хвилин на Windows Vista, коли я йду по Windows Vista і скопіювати щось з мого розділу XP. У мене також є проблеми копіювання файлів на розділ Vista від Dekstop в іншу папку на тому ж розділі. В XP я отримав набагато краще швидкостях, де я можу встановити драйвери для SATA HDD, я вважаю, вони будуть встановлені. |
|
| |||
| |||
| Я сумніваюся, що драйвери, я був би більш схильний робити дефрагментації диска і на обох розділах. |
|
| |||
| |||
| Як довго ви, хлопці, думаю, дефрагментувати диск 250GB б завдання використовувати тільки 70GB. |
|
| |||
| |||
| Напевно, краще зробити це відразу. |
|
| |||
| |||
| LoL. Та й у мене є на 60GB SATA стороні якого я поховання всі мої файли в неї. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Термопаста - наскільки важливо це таке? | Davida50000 | Процесори, материнські плати RAM & | 3 | 6 лютого 2009 15:05 |
| Допомога будь ласка! Вирізування і вставки для інвалідів?? | darkdude69 | General Software чат | 2 | 22 вересня 2008 14:44 |
| Теплова допомоги пасти? | computeruler | Процесори, материнські плати RAM & | 17 | 20 квітня 2008 18:22 |
| Термопаста | сарай | Процесори, материнські плати RAM & | 1 | 27 січня 2008 04:15 |
| Вставити Mac | calvinj | Linux & альтернативних ОС | 1 | 10 грудня 2007 20:59 |
| Різьба Інструменти | |
| |