![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Ей forumers! Днес, когато се обърнах на лаптопа си, то не би да ми копие тесто нищо повече. Опитах и двата метода: - Подчертават после CTRL + C CTRL + V. - Подчертават, десен бутон на мишката и след това направете копие ---> Paste. Той не ми позволява да копирате и поставите нещо от моите браузъри (IE7 и Safari за Windows XP), нито ще го нека копие неща паста от Notepad или други приложения. Някой беше преди? Ако отговорът е да, как го реши? PS Аз съм тичане на XP Pro SP2. Edit: Просто помислих, че ми клавиатура не работи или (Alt + X) и да .. Аз се опитах NumLock. 2-ра Edit: NVM за първи редактирате, Safari за XP просто не поддържа ALT ключовете все още. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Преместена към на Windows операционни системи форум.
| |||
| |||
| Да, аз инсталирана програма, наречена "ВИП Защита", не много отдавна, но когато се опитах да копирате и поставите на друг потребителски акаунт, който също е ВИП Защита инсталирана, аз мога да копирате и поставите без никакви проблеми. |
|
| |||
| |||
| Има ли начин да забраните ВИП и след това рестартирайте компютъра, без да го изпълняват, за да видите, ако тя отзвучава? Веднъж инсталирана програма, която няма нищо общо с мишката или клавиатурата и няколко дни по-късно аз загубих моята щракнете с десния бутон функции, благодарение на програмата. |
|
| |||
| |||
| Да, можете просто да махнете отметката от "Старт на зареждане на Windows" и то не се включва във всички при следващото рестартиране. Опитах и това, но ми функция копирате и поставите увреждания е все още по някакъв начин. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Word 2007 изрязване и поставяне | munleyj | Офис Suites & Приложения | 0 | 14-ти октомври 2009 година 16:51 |
| Копиране на DVD | dhawalmkt | Мултимедия & Codecs | 4 | 14 Окт 2008 08:06 |
| Копиране на песни от CD към моя компютър? | pete21 | Мултимедия & Codecs | 4 | 2-ро Aug 2008 14:43 |
| Имате нужда от DVD копие софтуер! | Brunis | Мултимедия & Codecs | 4 | 15 Feb 2008 22:11 |
| MS работнически представители. Trouble вмъкване на текст в полето ... | anotherbob | Офис Suites & Приложения | 3 | 19 Дек 2007 00:20 |
| Нишка Инструменти | |
| |