![]() |
|
| |||
| |||
| Hey forumers! Σήμερα, όταν γύρισα στο lap-top μου, δεν θα αφήσει τίποτα copy paste μου πια. Έχω δοκιμάσει τις δύο μεθόδους: - Έμφαση στη συνέχεια CTRL + C, CTRL + V. - Τονίζει, κάντε δεξί κλικ του ποντικιού και στη συνέχεια κάνετε Copy ---> Επικόλληση. Δεν θέλω να αντιγράψετε κάτι επικόλληση από προγράμματα περιήγησης μου (IE7 και Safari για Windows XP) και δεν θα επιτρέψτε μου να αντιγράψετε πράγματα επικόλληση από το σημειωματάριο ή άλλες εφαρμογές. Έχει κάποιος είχε αυτό πριν; Εάν ναι, πώς να το λύσουμε; PS Τρέχω σε XP Pro SP2. Edit: Ακριβώς υπολόγισα ότι numpad μου δεν λειτουργεί είτε (Alt + x), και ναι .. Έχω δοκιμάσει Numlock. 2ο Edit: NVM για την πρώτη επεξεργασία, Safari για XP απλά δεν υποστηρίζει alt πλήκτρα ακόμα. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μετακινήθηκε κατά των Windows Λειτουργικά Συστήματα φόρουμ.
| |||
| |||
| Ναι, έχω εγκαταστήσει ένα πρόγραμμα που ονομάζεται "VIP απορρήτου" δεν είναι πολύ καιρό πριν, αλλά όταν προσπάθησα να αντιγραφή επικόλληση σε διαφορετικό λογαριασμό χρήστη που έχει επίσης VIP Απορρήτου εγκαταστήσει, θα μπορούσα να αντιγραφή επικόλληση δεν κανένα πρόβλημα. |
|
| |||
| |||
| Υπάρχει τρόπος να απενεργοποιήσετε VIP και στη συνέχεια κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή δεν θα τρέχει για να δούμε αν θα διαλευκανθούν; Εγκατέστησα μια φορά ένα πρόγραμμα που δεν είχε καμία σχέση με το ποντίκι ή το πληκτρολόγιο και λίγες μέρες αργότερα έχασα το δεξί μου καθήκοντα κλικ λόγω του προγράμματος. |
|
| |||
| |||
| Ναι, μπορείτε απλά να αναιρέσει την επιλογή του "Start up κατά την εκκίνηση των Windows" και δεν θα ανάψει καθόλου κατά την επόμενη επανεκκίνηση. Έχω δοκιμάσει αυτό το πάρα πολύ, αλλά copy paste λειτουργία μου είναι ακόμα κάποια αναπηρία. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Word 2007 Αποκοπή και επικόλληση | munleyj | Office Suites & Εφαρμογές | 0 | 14 Οκτωβρίου 2009 16:51 |
| Αντιγραφή σε DVD | dhawalmkt | Multimedia & Codecs | 4 | 14 Οκτ 2008 08:06 |
| Αντιγράψτε τα τραγούδια του CD στο PC μου; | pete21 | Multimedia & Codecs | 4 | 2 Αυγ 2008 14:43 |
| Ανάγκη DVD αντίγραφο λογισμικού! | Brunis | Multimedia & Codecs | 4 | 15 Φεβ 2008 22:11 |
| MS Έργων βάση δεδομένων. Πρόβλημα επικολλήσετε κείμενο σε ένα πεδίο ... | anotherbob | Office Suites & Εφαρμογές | 3 | 19 Δεκ. 2007 00:20 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |