![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hej forumers! Danas kad sam okrenuo na moj laptop, to ne bi neka moja copy paste ništa više. Ive 'pokušao oba Metodije: - Istaknuti zatim CTRL + C, CTRL + V. - Označite ga, desni klik miša, a zatim učinite Copy ---> Paste. On ne dopusti mi copy paste ništa od mog preglednika (IE7 i Safari za XP), niti će ga pustiti mene copy paste stvari iz Notepad ili drugih aplikacija. Je li netko imao ovo prije? Ako da, kako ste ga riješili? PS Ja sam trčanje na temelju XP Pozitivan glas SP2. Edit: Samo shvatio da moj numpad ne radi ni (Alt + x), i da .. Pokušao sam NumLock. 2. Edit: NVM o prvoj uredi, Safari samo za XP ne podržava alt tipke još. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Moved za operativnih sustava Windows forum.
| |||
| |||
| Da, ja instaliran program pod nazivom "VIP privatnosti" ne tako davno, ali našto JA suđen za kopirati zalijepiti na različitim korisnički račun koji ima VIP Privatnost instaliran, mogao sam copy paste bez ikakvih problema. |
|
| |||
| |||
| Da li postoji način onemogućiti VIP i zatim ponovo pokrenite računalo bez trčanje da vidi ako je bistri? Jednom sam instaliran program koji nemaju nikakve veze s mišem ili tipkovnicom i nekoliko dana kasnije sam izgubio moj desnom tipkom miša kliknite funkcije zbog programa. |
|
| |||
| |||
| Da, možete jednostavno se ne da nadzirati "Start up at Windows čizma", a on neće uključiti u sve na najbliži rebutirati. Ive 'pokušao ovaj previše, ali moj copy paste funkcija je i dalje onemogućeno na neki način. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Word 2007 Izrežite i zalijepite | munleyj | Office & Applications | 0 | 14 listopad 2009 16:51 |
| Kopirati na dvd | dhawalmkt | Multimedija i kodeci | 4 | 14. listopad 2008 08:06 |
| Kopirajte pjesme s CD na moj PC? | pete21 | Multimedija i kodeci | 4 | 2. kolovoz 2008 14:43 |
| Trebate DVD kopiranje softvera! | Brunis | Multimedija i kodeci | 4 | 15. veljača 2008 22:11 |
| MS Works database. Trouble zalijepiti tekst u polju ... | anotherbob | Office & Applications | 3 | 19. prosinac 2007 00:20 |
| Thread Tools | |
| |