![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hé forumers! Napjainkban bekapcsolva, amikor az én-m laptop, akkor nem enged én-m másol beillesztés semmit többé. Megpróbáltam mind a két módszer: - Rávilágítanak majd a CTRL + C, CTRL + V - Rávilágítanak, jobb egérgomb, majd tegye Másolás ---> Paste. Nem enged én másol tészta semmit az én böngészők (IE7 és Safari XP-hez), és nem is hadd másol beillesztés cuccot a Jegyzettömb vagy más alkalmazásokba. Még mielőtt bárki is? Ha igen, hogyan sikerült megoldani? PS I'm running on XP Pro SP2. Edit: Csak rájöttek, hogy az én numerikus nem működik sem (Alt + x), és igen .. Megpróbáltam numlock. 2. Edit: Nvm körül az első szerkesztés, Safari XP-hez csak nem támogatja az ALT gombok még. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Költöztek hogy A Windows operációs rendszerek fórum.
| |||
| |||
| Igen, a telepített program úgynevezett "VIP Adatvédelem" nem túl régen, de amikor megpróbáltam beilleszteni másolni egy másik felhasználói fiók, amely szintén VIP Privacy telepítve, nem tudtam másolni tészta minden gond nélkül. |
|
| |||
| |||
| Van út-hoz megbénít VIP és indítsa újra a számítógép nélkül is működik, hogy ha ez megszűnik? Én egyszer a telepített program semmi köze az egér vagy a billentyűzet, és néhány nappal később Elvesztettem a jobb gombbal a funkciók miatt a programot. |
|
| |||
| |||
| Ja, akkor egyszerűen törölje a "Start-on Windows boot up", és nem kapcsol be egyáltalán a következő reboot. Én már próbáltam ezt is, de a másol beillesztés funkció is fogyatékos valamilyen módon. |