![]() |
|
| |||
| |||
| Forumers היי! היום כאשר הדלקתי את המחשב הנייד שלי, זה לא ייתן כלום להדביק את העותק שלי כבר. ניסיתי את שתי השיטות: - להדגיש ואז CTRL + C, CTRL + V. - להדגיש, לחץ על העכבר הימני ולאחר מכן לעשות העתק ---> הדבק. זה לא נותן לי להעתיק ולהדביק משהו מדפדפנים (שלי IE7 עבור XP ו-Safari), ולא יהיה זה תן לי להעתיק ולהדביק דברים מן פנקס רשימות או יישומים אחרים. האם מישהו היה לפני זה? אם כן, איך לפתור אותה? נ.ב. אני רץ על XP Pro SP2. עריכה: רק למסקנה Numpad שלי לא עובד או (alt + x), ועל כן .. ניסיתי NumLock. ערוך 2: NVM הראשונה על עריכה, ספארי רק עבור XP אינו תומך במקשי alt עדיין. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| עבר אל מערכות הפעלה של Windows הפורום.
| |||
| |||
| כן, התקנתי תוכנית בשם "אח"מ פרטיות" לא מזמן, אבל כאשר ניסיתי להעתיק ולהדביק על חשבון משתמש אחר שיש לו גם אח"מ פרטיות מותקן, אני יכול להעתיק ולהדביק בלי שום בעיות. |
|
| |||
| |||
| האם יש דרך לבטל VIP ולאחר מכן הפעל מחדש את המחשב בלי זה פועל כדי לראות אם הוא מנקה את? אני פעם התקנת תוכנית לא היה מה לעשות עם העכבר או המקלדת ועל כמה ימים לאחר מכן איבדתי את העכבר הימני שלי פונקציות לחץ בשל התוכנית. |
|
| |||
| |||
| כן, אתה יכול פשוט בטל את "הפעל את האתחול ב-Windows" והוא לא נדלק מחדש בכל הבא ליד. ניסיתי גם את זה, אבל הפונקציה להדביק את העותק שלי עדיין מושבת באופן כלשהו. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Word 2007 Cut והדבקה | munleyj | חבילות Office & Applications | 0 | 14 אוקטובר 2009 16:51 |
| העתק ל-DVD | dhawalmkt | מולטימדיה רכיבי Codec | 4 | 14th אוקטובר 2008 08:06 |
| העתקה של שירים על גבי תקליטור למחשב שלי? | pete21 | מולטימדיה רכיבי Codec | 4 | 2nd אוגוסט 2008 14:43 |
| צריך להעתיק תוכנת ה-DVD! | Brunis | מולטימדיה רכיבי Codec | 4 | ה -15 בחודש פברואר 2008 22:11 |
| הנתונים MS עובד. צרות הדבקת הטקסט לתוך שדה ... | anotherbob | חבילות Office & Applications | 3 | 19th דצמבר 2007 00:20 |
| שרשרת כלים | |
| |