mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Windows "operacinės sistemos

Register

Kopijuoti įdėjimą problemų.

Reply

Temos įrankiai
Old Spalis 17, 2007, 06:26
Narys

Default Kopijuoti įdėjimą problemų.

Ei forumers! Šiandien, kai įjungtas mano nešiojamas kompiuteris, tai tegul ne mano Nukopijuokite ir įklijuokite nieko nebereikia. I've tried abu metodai:
- Pabrėžti, tada Ctrl + C, CTRL + V.
- Pabrėžti, dešiniuoju pelės mygtuku ir tada daryti Copy ---> Paste.

Jis neleidžia man kopiją įterpti ką nors iš savo naršyklės (Internet Explorer 7 ir Safari for Windows XP), ar nebus leiskite Nukopijuokite ir įklijuokite medžiagos iš "Notepad" arba kitas programas.
Ar kas nors tai anksčiau? Jei taip, kaip jūs ją išspręsti?

PS Aš veikia XP Pro SP2.

Edit: Tiesiog suprato, kad mano Numpad neveikia arba (Alt + x), ir taip .. Aš bandė NumLock.
2. Edit: nvm apie pirmąjį redaguoti, "Safari for Windows XP tiesiog nepalaiko Alt klavišų dar.
Old Spalis 17, 2007, 06:37
Administrator Grupė

Perkelta į Windows operacinės sistemos forume.

Mano sistema: Hybr! D

Procesorius (-iai):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Pagrindinė plokštė:
HP nForce 560
RAM atmintis:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (-ai):
NVIDIA 7150M borto Integruota
Garso plokštė:
5,1 borto Integruota
Kietasis diskas (-ai):
250GB 5400rpm, SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Akcijų HP
Aušinimas:
Akcijų HP
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 10MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operacinė sistema (-os):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Spalis 17, 2007, 07:24
Moderatorius Grupė

Ar turite atsisiųsti programinę įrangą paskutiniu.

Jei taip, pabandykite pašalinti jį. Arba gal pastaruosius keletą dalykų.

Taip pat paleisti CCleaner

Old Spalis 17, 2007, 08:13
Narys

Taip, aš įdiegta programa, vadinama "VIP Privatumas" ne labai seniai, bet kai aš bandžiau Nukopijuokite ir įklijuokite į kito vartotojo sąskaitą, kurioje taip pat VIP Privatumo įrengtas, galėčiau kopiją įterpti be jokių problemų.
Old Spalis 17, 2007, 08:32
Moderatorius Grupė

Ar yra būdas išjungti VIP ir paleiskite kompiuterį be to veikia, ar jis išvalo up?

Norėčiau dar kartą įdiegta programa, kuri neturi nieko bendro su pelės arba klaviatūros ir po kelių dienų aš pamečiau dešiniuoju pelės mygtuku funkcijas, nes programa.

Old Spalis 17, 2007, 08:51
Narys

Taip, jūs galite tiesiog nuimkite varnelę "Paleiskite" Windows "paleidimo", ir ji negali kreiptis dėl visų per kitą paleisti. I've tried Tai taip, bet mano Nukopijuokite ir įklijuokite funkcija yra dar neįgaliesiems tam tikru būdu.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
"Word 2007" Iškirpti ir klijavimas munleyj Office Suites & Applications 0 14 spalis 2009 16:51
Kopijuoti DVD dhawalmkt Multimedia & Codecs 4 14 spalis 2008 08:06
Kopijuoti dainų kompaktinį diską į kompiuterį? pete21 Multimedia & Codecs 4 2 rugpjūtis 2008 14:43
Need DVD kopijavimo įrangą! Brunis Multimedia & Codecs 4 15 vasaris 2008 22:11
MS Works Database. Trouble įklijuoti tekstą į lauką ... anotherbob Office Suites & Applications 3 19 gruodis 2007 00:20
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.