![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Ei forumers! Šiandien, kai įjungtas mano nešiojamas kompiuteris, tai tegul ne mano Nukopijuokite ir įklijuokite nieko nebereikia. I've tried abu metodai: - Pabrėžti, tada Ctrl + C, CTRL + V. - Pabrėžti, dešiniuoju pelės mygtuku ir tada daryti Copy ---> Paste. Jis neleidžia man kopiją įterpti ką nors iš savo naršyklės (Internet Explorer 7 ir Safari for Windows XP), ar nebus leiskite Nukopijuokite ir įklijuokite medžiagos iš "Notepad" arba kitas programas. Ar kas nors tai anksčiau? Jei taip, kaip jūs ją išspręsti? PS Aš veikia XP Pro SP2. Edit: Tiesiog suprato, kad mano Numpad neveikia arba (Alt + x), ir taip .. Aš bandė NumLock. 2. Edit: nvm apie pirmąjį redaguoti, "Safari for Windows XP tiesiog nepalaiko Alt klavišų dar. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Perkelta į Windows operacinės sistemos forume.
| |||
| |||
| Taip, aš įdiegta programa, vadinama "VIP Privatumas" ne labai seniai, bet kai aš bandžiau Nukopijuokite ir įklijuokite į kito vartotojo sąskaitą, kurioje taip pat VIP Privatumo įrengtas, galėčiau kopiją įterpti be jokių problemų. |
|
| |||
| |||
| Ar yra būdas išjungti VIP ir paleiskite kompiuterį be to veikia, ar jis išvalo up? Norėčiau dar kartą įdiegta programa, kuri neturi nieko bendro su pelės arba klaviatūros ir po kelių dienų aš pamečiau dešiniuoju pelės mygtuku funkcijas, nes programa. |
|
| |||
| |||
| Taip, jūs galite tiesiog nuimkite varnelę "Paleiskite" Windows "paleidimo", ir ji negali kreiptis dėl visų per kitą paleisti. I've tried Tai taip, bet mano Nukopijuokite ir įklijuokite funkcija yra dar neįgaliesiems tam tikru būdu. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| "Word 2007" Iškirpti ir klijavimas | munleyj | Office Suites & Applications | 0 | 14 spalis 2009 16:51 |
| Kopijuoti DVD | dhawalmkt | Multimedia & Codecs | 4 | 14 spalis 2008 08:06 |
| Kopijuoti dainų kompaktinį diską į kompiuterį? | pete21 | Multimedia & Codecs | 4 | 2 rugpjūtis 2008 14:43 |
| Need DVD kopijavimo įrangą! | Brunis | Multimedia & Codecs | 4 | 15 vasaris 2008 22:11 |
| MS Works Database. Trouble įklijuoti tekstą į lauką ... | anotherbob | Office Suites & Applications | 3 | 19 gruodis 2007 00:20 |
| Temos įrankiai | |
| |