![]() |
|
| |||
| |||
| Hey forumers! Šodien, kad man palika par manu portatīvo datoru, nebūtu let my kopēt paste neko vairs. Esmu mēģinājis gan metodes: - Aplūkot pēc tam CTRL + C, CTRL + V. - Izcelt labo peles klikšķi un tad darīt Kopēt ---> Paste. Tas neļauj man kopēt paste kaut ko no mana pārlūkprogrammām (IE7 un Safari uz XP), tā arī ļaujiet man kopēt ielīmēt stuff no Notepad vai citi pieteikumi. Vai kāds bija tas agrāk? Ja jā, kā jūs to atrisināt? PS Es skrienu uz XP Pro SP2. Edit: Vienkārši sapratu, ka mana numpad nedarbojas, vai nu (Alt + x), un jā .. Esmu mēģinājis NumLock. 2. Edit: Nvm par pirmo rediģēt, Safari uz XP vienkārši neatbalsta alt taustiņi yet. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pārvietots uz Windows Operating Systems forums.
| |||
| |||
| Jā, es instalēta programma, ko sauc par "VIP Konfidencialitāte" ne pārāk sen, bet, kad es mēģināju kopēt ielīmēt uz cita lietotāja kontu, kurš ir arī VIP Privacy uzstādītas, es varētu kopēt ievietot bez jebkādām problēmām. |
|
| |||
| |||
| Vai ir veids, kā atslēgt VIP un pēc tam restartējiet datoru bez tā darbojas, lai redzētu, vai tas precizētas? Es reiz instalēta programma, kas nebija nekāda sakara ar peli vai tastatūru un dažas dienas vēlāk es pazaudēju savu labo pogu funkciju sakarā ar programmu. |
|
| |||
| |||
| Jā, jūs varat vienkārši neatķeksējiet "uzsākšanas pēc Windows boot" un tas nedrīkst ieslēgt visu nākamajā reboot. Es esmu mēģinājis šo pārāk, bet mana kopija paste funkcija vēl joprojām ir aizliegts kaut kādā veidā. |
![]() |
|
| Bookmarks |