![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
| #1 | |||
| |||
| Hey forumers! Dzisiaj, kiedy zwróciłem się na moim laptopie, nie pozwolił my coś wkleić kopię anymore. Próbowałem obie metody: - Podkreślają następnie CTRL + C, CTRL + V. - Podkreślenie, kliknij prawym przyciskiem myszy, a następnie do kopiowania ---> Wklej. Nie pozwól mi kopię coś wkleić z mojej przeglądarki (IE7 i Safari for Windows XP), ani nie pozwól mi kopię rzeczy wklej z programu Notatnik lub innych aplikacji. Czy ktoś już tego wcześniej? Jeśli tak, jak pan go rozwiązać? PS I'm running on XP Pro SP2. Edit: Po prostu zorientowali się, że moja klawiatura nie działa albo (ALT + X), a tak .. Próbowałem NumLock. 2-ga Edit: NVM o pierwszej edycji, Safari for Windows XP po prostu nie obsługuje Alt jeszcze. |
| #2 | ||||||||||||
| ||||||||||||
| Przeniesiono by Windows Operating Systems forum. __________________ My System: Hybr! D
|
| #4 | |||
| |||
| Tak, mam zainstalowany program "VIP prywatności" nie tak dawno temu, ale przy próbie kopiowania wkleić na innym koncie użytkownika, który ma również VIP prywatności zainstalowany, można skopiować wkleić tekst bez żadnych problemów. |
| #5 | |||
| |||
| Czy istnieje sposób, aby wyłączyć VIP, a następnie ponownie uruchomić komputer bez uruchomiony aby sprawdzić, czy rozlicza się? Raz zainstalowany program, który nie miał nic wspólnego z myszy lub klawiatury, a kilka dni później straciłam kliknij prawym funkcji ze względu na program. |
| #6 | |||
| |||
| Tak, możesz po prostu wyłączyć opcję "Uruchom przy starcie systemu Windows" i nie chce się włączyć w ogóle przy następnym ponownym uruchomieniu. I've tried to też, ale moje funkcji wkleić kopię wciąż niepełnosprawnych w jakiś sposób. |