![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Forumers hej! Dnes, keď som sa obrátil na mojom notebooku, bolo by mi nedovolil kopírovať vložiť anything anymore. Snažil som sa obe metódy: - Zvýraznenie potom CTRL + C, CTRL + V. - Zdôrazniť, pravým tlačidlom myši a potom vykonajte Kopírovať ---> Vložiť. Nie je mi dovoľte kopírovať vložiť niečo zo svojho prehliadača (IE7 a Safari pre Windows XP), takže ani mi dovolia kopírovať vložiť veci z programe Poznámkový blok alebo iných aplikáciách. Má niekto prv? Ak áno, ako ste to vyriešiť? PS I'm running on XP Pro SP2. Edit: Tak som zistil, že numerické nefunguje ani (Alt + x), a áno .. Snažil som sa Numlock. 2. Úpravy: nvm o prvý editáciu, Safari pre Windows XP jenom nepodporuje alt ešte kľúče. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Presunuté do Windows operačné systémy forum.
| |||
| |||
| Áno, mám nainštalovaný program nazvaný "VIP Súkromie" nie je to tak dávno, ale keď som sa snažil kopírovať vložiť na iný užívateľský účet, ktorý má tiež VIP Súkromie nainštalovaný, môžem kopírovať vložiť bez problémov. |
|
| |||
| |||
| Existuje spôsob, ako zakázať VIP a reštartujte počítač, bez toho by to beží, aby zistil, či to jasnejšie? Raz som nainštalovaný program, ktorý nemal nič spoločného s myšou alebo klávesnicou, a pár dní neskôr som stratil dobrý-cvaknúť funkcie kvôli programu. |
|
| |||
| |||
| Jo, môžete odškrtnúť položku "Štart sa pri štarte Windows" a že nejde zapnúť vôbec pri ďalšom reštarte. Snažil som sa to taky, ale moje kópie vložiť funkcia je stále zakázaný nejakým spôsobom. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Word 2007 Vystrihnúť a vkladanie | munleyj | Office & Aplikácie | 0 | 14.októbra 2009 16:51 |
| Kopírovať na dvd | dhawalmkt | Multimedia & Kodeky | 4 | 14. októbra 2008 08:06 |
| Kopírovanie skladieb z disku CD do môjho počítača? | pete21 | Multimedia & Kodeky | 4 | 2. augusta 2008 14:43 |
| Potreba DVD kópie softvéru! | Brunis | Multimedia & Kodeky | 4 | 15. február 2008 22:11 |
| MS Diela databázy. Problémy vložiť text do poľa ... | anotherbob | Office & Aplikácie | 3 | 19. decembra 2007 00:20 |
| Thread Tools | |
| |