![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хеы форумерс! Данас када сам окренуо на мој лаптоп, не би више било шта нека мој примерак лепљења. Пробао сам оба метода: - Истичу а затим тастере ЦТРЛ + Ц, Цтрл + В - Истицање, кликните десним дугметом миша и затим урадите Копирај ---> Налепи. То не дозволи ми да копирате било шта пребаците из моје претраживача (ИЕ7 и Сафари за КСП), нити ће га пусти ме копирате ствари налепите из Нотепад или другим апликацијама. Да ли је неко имао ово пре? Ако јесте, како сте га решили? ПС сам да раде на КСП СП2. Едит: Само схватио да је мој нумпад не ради или (АЛТ + кс), и да .. Покушао сам Нумлоцк. 2. Уредите: Нвм о првом измене, Сафари за КСП једноставно не подржава још АЛТ тастера. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Преселио за Уиндоус оперативни системи форуму.
| |||
| |||
| Да, инсталиран програм под називом "ВИП приватности", не тако давно, али када сам покушао да копирате налепите на различитим корисничким налогом који такође има инсталиран ВИП Приватност сам могао да копирате налепите без икаквих проблема. |
|
| |||
| |||
| Да ли постоји начин да се онемогући ВИП и затим поново покрените рачунар без њега покренут да видим да ли пролази? Једном сам инсталиран програм који нема никакве везе са мишем или тастатуром и пар дана касније сам изгубио кликните десним функције због програма. |
|
| |||
| |||
| Да, једноставно можете да искључите "Почетак на се покрене Уиндоус" и да неће укључити у све поред рестартовања. Пробао сам ово превише, али мој примерак налепите је функција још увек онемогућен на неки начин. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Уорд 2007 Исеците и налепите | мунлеыј | Оффице & Апплицатионс | 0 | 14 Окт 2009 16:51 |
| Копирати на двд | дхауалмкт | Мултимедија и кодеци | 4 | 14 октобар 2008 08:06 |
| Копирајте песме са ЦД на мој ПЦ? | пете21 | Мултимедија и кодеци | 4 | 2 аугуст 2008 14:43 |
| Требате ДВД копирање софтвера! | Брунис | Мултимедија и кодеци | 4 | 15 фебруар 2008 22:11 |
| МС Уоркс датабасе. Троубле налепите текст у пољу ... | анотхербоб | Оффице & Апплицатионс | 3 | 19 децембар 2007 00:20 |
| Тхреад Тоолс | |
| |